Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Brands /

Shoe the Bear

Læderstøvler- og sko er som god rødvin; De bliver kun bedre med tiden! Siden 2007 har holdet bag Shoe the Bear produceret kvalitets støvler- og sko til hele verden. I dag er de blandt de førende i norden når det kommer til kvalitet til gode priser. Se vores selekterede udvalg fra Shoe the Bear her.

Lædersko og -støvler til herrer fra Shoe the Bear

Det er gået stærkt siden 2007, hvor Thomas Frederiksen og Jakob Fuglsang grundlagde Shoe the Bear. I dag er de repræsenteret i mere end 15 lande verden over, men holder stadig til lokalt i Aarhus, hvor S.T. VALENTIN også har sin base.

Fra starten har målet for Shoe the Bear været at producere moderigtigt fodtøj i højeste kvalitet og komfort. For nok er der ofte leget og eksperimenteret med designet, men én ting leger de ikke med på kontoret i Aarhus: kvalitet og komfort, som er to ting de aldrig går på kompromis med. Kvalitet og komfort er ord, der går konstant går igen hos Shoe the Bear.

Fra hæl til snude er skoene produceret med henblik på at give dig den maksimale komfort. Som prikken over i’et bliver det hele holdt sammen af læder i højeste kvalitet.

Værnet om kvalitet og komfort

Så snart du får en sko fra Shoe the Bear i hånden, fremgår det tydeligt for enhver at der er tale om et produkt i utrolig høj kvalitet. Skoene er håndlavede af erfarne skomagere og materialerne er nøje udvalgt for at opnå den perfekte balance mellem komfort og holdbarhed.

Kreativiteten er ligeledes i højsædet på kontoret i Aarhus. Brandet er kendt for at samle inspiration uden for modeverdenen. Tidligere har inspirationskilder som gamle biler, ødemarken og malerier fundet plads i sæsonens kollektioner og de formår hvert år at overraske med sine designs.

Alle sko er designet fra bunden og giver et unikt, friskt og alternativt bud på den klassiske sko.

Shoe the Bear med en unik og kreativ signatur

Selvom de er kendt for deres helt egen kreative signatur, som gang på gang formår at tiltrække sig opmærksomhed på modemesser verden over, så er det stadig den klassiske skandinaviske minimalisme, der danner udgangspunkt for deres designs.

Derfor er størstedelen af deres sortiment også designet i mere nedtonede og stilrene farver, nøjagtig som vi kender det fra mange af de andre skandinaviske modebrands i øjeblikket.

Du kan altså sagtens finde en sko fra Shoe the Bear, selvom du ikke er i humør til det eksperimenterende og alternative design, men gerne vil have en klassisk model, der passer til ethvert outfit.

Shoe the Bear hos S.T. VALENTIN

Vi forhandler er nøje udvalgt sortiment af sko og støvler fra Shoe the Bear. Vi har de fleste størrelser på lager, men skulle du mangle en størrelse, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, så finder vi naturligvis en løsning.

Når du har fundet den perfekte sko for dig, tilbyder vi gratis fragt og skulle størrelsen ikke sidde helt i skabet, så tilbyder vi også gratis ombytning. Du bliver kort sagt taget i hånden og vi giver ikke slip, før du har den perfekte sko!