Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
SHOP UDEN PROBLEMER! Alle ordrer kan returneres 14 dage fra vi åbner vores fysiske butik.
Brands /

Sandqvist

Sandqvist brandet emmer af smukt, simpelt, holdbart og funktionelt design. Taskerne byder sig til som den perfekte rejsekammerat, eller som en maskulin accessorie hvor der er plads til alt det habengut vi ved I alligevel bærer rundt på. Bliv fristet af vores udvalg nedenfor!

Sandqvist tasker, punge og laptop sleeves fra den svenske vildmark og Stockholm

Sandqvist tasker er indbegrebet af skandinavisk kulturarv. Bag kollektionen med weekendtasker, backpacks, laptop sleeves og cases, punge, toilettasker, lædertasker og iPhone covers gemmer sig en unik historie fra den svenske vildmark. En historie, der kommer til udtryk i hver og en Sandqvist taske.

Anton Sandqvist grundlagde brandet i Stockholm i 2004. Han arbejdede som maskiningeniør i en stor mulitnational virksomhed, men savnede kreativit. Derfor brugte han fritiden på kreative projekter, hvor han byggede møbler og syede forskellige ting. En dag syede han en taske til sig selv, og det blev begyndelsen til Sandqvist tasker.

Senere stødte broderen Daniel og deres fælles barndomsven Sebastian sig til firmaet, og i 2008 lancerede Sandqvist sin første taskekollektion.

S.T. VALENTIN forhandler tasker fra Sandqvist online og i Aarhus

S.T. VALENTIN forhandler et stort udvalg af tasker fra Sandqvist online og i butikken i Aarhus. Det svenske brand står for et smukt, simpelt, holdbart, funktionelt og klassisk design, som bliver produceret under ordnede forhold og med en kvalitet, der kan holde til mange ture i den svenske vildmark.

De tre grundlæggere voksede op i en lille by på landet, men flyttede til Stockholm i slutningen af 1990’erne. Båndet til landet og naturen er dog stadig stærkt.

»Vi voksede op med kærligheden til naturen. Som børn brugte vi timevis på at samle svampe og vilde bær i skoven med vores forældre. Vi stod på ski, sejlede kano og byggede huler i skoven. Alt dette var hverdagsliv, så kærligheden til den skandinaviske natur kom ind med modermælken,« siger Anton Sandqvist.

Inspirationen til Sandqvist tasker kommer fra vildmarken i Sverige

Sammen med sine to brødre har han købt en hytte i Herjedalen i Sverige, der er kendt for sine mange vilde bær, fisk og endeløse skovstier.

En stor del af inspirationen til Sandqvist taskerne kommer derfor helt naturligt fra den rå natur, hvor brødrene kun med rygsæk og sovepose tager ud i vildmarken og nyder stilheden i hytten, i et et telt eller under åben himmel.

I S.T. VALENTIN forhandler vi i SS15-sæsonen Alva rysæk, Jordan weekendbag i sort, Arne briefcase, Buck kortholder og Mickel toilettaske.

Derudover, har vi Gerd sleeve til bærbar computer f.eks. 13 tommer macbook, Hege Bag rygsæk i sort, Adrian Toilet Bag i læder og canvas, John Weekend Bag og Vilgot Pung, som begge er lædertasker.

Sandqvist tasker er holdbarhed, enkelt design og god samvittighed

Som naturelskere og fortalere for det simple, gode liv, betyder det meget for folkene bag Sandqvist, at taskerne bliver lavet af de bedste materialer under gode arbejdsbetingelser.

»Vi producerer alle vores tasker i tre små familievirksomheder i Indien. Vi har arbejdet med de samme tre fabrikker, siden vi begyndte at producere tilbage i 2008. Vores vækst har gjort det muligt for fabrikkerne at investere i nye lokaler med moderne arbejdsmiljø og give deres medarbejdere pension, sundhedssikring og højere løn,« siger Anton Sandqvist og tilføjer:

»Når jeg tænker tilbage til dengang, jeg syede den første taske i 2004, så er det, at vi har skabt arbejde til alle disse mennesker, det, der gør mig mest stolt.«