Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Brands /

RVLT/Revolution

RVLT/Revolution

Revolution er kendt for deres stilrene og klassiske designs med minimalistiske detaljer. Deres kollektioner indebærer styles i enkelte farver og materialer der går til enhver stil og passer perfekt ind i den moderne mands garderobe.


RVLT/Revolution: læderjakke i lammelæder med dansk design

RVLT / Revolution er et fremadstormende dansk modebrand, som designer læderjakker, striktrøjer, T-shirts, jakker og meget andet til den trendfølgende del af modebevægelsen. Brandet blev etableret i 1995, hvor det hurtigt blev genkendt for sine meget farverige og iøjnefaldende T-shirts med print.

Siden er der sket meget og ser man på den del af RVLT / Revolutions produkter, vi forhandler hos S.T. VALENTIN, vil man opdage, at farverne og de ekspressionistiske print er forsvundet og erstattet af noget mere stilrent.

For os er RVLT / Revolution først og fremmest en garanti for fantastiske læderjakker, der både leverer skyhøj kvalitet og en passende mængde kant. Samtidig har vi gennem tiden købt nogle styles, vi ikke kunne undvære i vores sortiment, bl.a. kraftige striktrøjer i enkle farver og med ribbede detaljer.

S.T. VALENTIN forhandler læderjakker fra Revolution online

Med en læderjakke fra RVLT / Revolution får man virkelig kvalitet, pasform og fuldt udtryk for pengene. Det danske brand leger både med den klassiske bikerjakke, den originale bomber jacket og alt derimellem og altid i læder af den bedste kvalitet.

S.T. VALENTIN forhandler et stort udvalg af læderjakker fra RVLT / Revolution online og i vores butik i Aarhus, og vi forsøger altid at tilbyde en style til enhver smag.
Hos S.T. VALENTIN mener vi også, at en læderjakke er en essentiel del af den moderne gentleman's garderobe - derfor tilbyder vi et bredt udvalg af RVLT / Revolutions kvalitetslæderjakker.

Vi kan hjælpe dig med pasformer og størrelser, så hvis du overvejer at købe en jakke fra RVLT / Revolution, skal du ikke tøve med at kontakte os.