Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
The SALE is on: spar op til 50%
Brands /

Roon & Rahn

Roon & Rahn
Roon & Rahn fra Aarhus laver indretningsartikler der er nytænkende og praktiske. De har allerede vundet flere priser for deres innovative designs. Nicki van Roon og René Hansen er to designere der forstår hvordan man gør en gentlemans hjem råt og stilrent.


Roon & Rahn slår knagerækken ihjel og vækker moodboards til live

Roon & Rahn er et aarhusiansk designteam, der har eksisteret siden 2014, bestående af Nicki van Roon og René Hansen.
Med fokus på funktionalitet og øje for produktionsvenlige løsninger, gør de to designere brug af deres supplerende kompetencer inden for industriel og grafisk design, hvilket udmunder sig i konceptuelle designløsninger tiltænkt forbrugeren.

Om Moodboard

Designerne Nicki van Roon og René Hansen har skabt en løsning, der ikke bare fungerer som praktisk ophæng, men et system bestående af moodboards og magnetiske hangers i lys- og røget egetræ, der giver ejeren mulighed for at udstille sine yndlingsitems på sin egen personlige skræddersyet moodboard-løsning.

Så kan din frakke, dine favorit-shades og nøgler tage sig godt ud i gangen, hvor det ellers ofte hænger og roder. I stuen kan guitaren få rummets bedste plads, og på badeværelset får de dyrtkøbte håndklæder et æstetisk sted at hænge.

Nicki von Roon og René Hansen stiftede Roon & Rahn i april 2014, da de flyttede i lejlighed sammen. De manglede møbler, og de to venner besluttede at bygge dem selv. Siden har de udviklet et designkoncept med fokus på funktionalitet og med øje for, at de produkter, man ikke kan undvære, skal tilføre rummet personlighed.

Løsningerne tager udgangspunkt i de problemstillinger, som drengene selv stod over for i deres nye hjem. Og nu kommer det så os alle andre til gode.