Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Brands /

Retrosuperfuture

"Super" solbriller fra Retrosuperfuture, som er en af de førende brands inden for contemporary eyewear. Brandet startede i Italien i 2007 af Daniel Beckerman og blev lynhurtigt populært på grund af deres farverige acetat solbriller.


Super skaber solbriller til originale mænd og kvinder

Daniel og Simon Beckerman lancerede Super solbriller i Italien i 2007, hvor Daniel indså, at der ikke var nogen brille-mærker, der repræsenterede gadekultur de elskede. De blev et hit øjeblikkeligt og fremhævede i Vogue som "de mest buzz-værdig" solbriller på marked. Selv med de nye former, print og særlige gravering, tilbyde Super solbriller mere end bare udseende: de er håndlavet i Italien med materialer af højeste kvalitet og fokus på øjenbeskyttelse.

Super Solbriller kommer med en ny model med navnet Tuttolente

Med en vægt på mindre end 28,34 gram. SUPER’s første serie af helt rammeløse solbriller bære navnet TUTTOLENTE (som bogstaveligt betyder "ALL LENS”).
Tuttolente er elegant udført af bare et enkelt ark letvægts Zeiss objektiver, som både omfattende fronten og brillestængerne.

SUPER består af en lang liste af tidløse silhuetter

SUPER har fra en klassisk silhuet, gradvist opbygget deres kollektion af solbriller og briller, der i øjeblikket består af en lang liste af tidløse silhuetter som Flat Top, Paloma, América, The Iconic og Tuttolente. SUPER har siden starten satset på højkvalitetsbriller med et særpræget design til en overkommelig pris. SUPER’s grundlægger Daniel Beckerman ønsker at designe solbriller, som alle hans venner ville elske at have på: Frisk, hip og stilfuld uden at gå på kompromis med kvaliteten. SUPER samarbejder med nogle af verdens bedste briller producenter heriblandt det eksklusive tyske linsefirma ZEISS.

SUPER til det valgte brille-mærke til en lang række berømtheder

Der eksperimentere med nye produktionsteknikker, efterbehandlinger, materialer og detaljer gør SUPER til det valgte brille-mærke til en lang række berømtheder som Kanye West, Beyoncé, Yoko Ono, Rihanna, Lady Gaga, Daft Punk, Snoop Dogg, A$AP Rocky, Jessica Alba og Valentino Rossi. SUPER er vokset markant de seneste år, og deres kollektioner kan i øjeblikket findes i mere end 20 lande.

SUPER by RETROSUPERFUTURE er grundlagt af en gruppe visionære italienske reklame folk i 2007 og er i dag et af de mest kendte brille brand.