Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Brands /

Randers Handsker

Det danske brand Randers Handsker er kendt verden over for deres høje kvalitet og knowhow. De er kendt for deres lækre og smidige design der gør at handsken er et perfekt match til de koldere dage, eller som en accessorie året rundt.

Læderhandsker til herrer i højeste kvalitet

Det er ikke tilfældigt at vi hos S.T. VALENTIN har valgt udelukkende at have læderhandsker fra Randers Handsker. Det forholder sig nemlig sådan at når du ført har prøvet et par Randers handsker, har man ikke lyst til at udforske alternativerne. Handskerne er produceret i Randers og er af den absolut højeste kvalitet. Er du i tvivl om vi fortæller sandheden, så kan vi nævne at Randers Handsker i 2000 blev Kongelig Hofleverandør. Det er altså en meget eksklusiv klub, som få virksomheder kan bryste sig med at være en del af. Hos S.T. VALENTIN er vi stolte af, at kunne forhandle produkter fra et brand, der har fået den flotte anerkendelse. Se det på den her måde, er handskerne gode nok til kongehuset, taler det om noget for kvaliteten af produkterne. Udover dette så er handskerne altså bare helt imminente, både når det kommer til pasform, men også når man kigger på udseendet. Designet er tidsløst og i og med at kvaliteten er som den er er det handsker man har i en evighed. Randers Handsker er er over 200 år gammel og den eneste i Skandinavien. Handskerne er altså blevet perfektioneret igennem over 200 år og det kan bestemt mærkes på resultatet. Hvis du står og mangler et par handsker til vinter, så er et par Randers Handsker en sikker vinder.

Historien om Randers handsker

Randers har før været kendt for deres handsker og produktionen går helt tilbage til 1200-tallet. Randers Handsker var kendt for deres særprægede duft og blødhed, som ingen andre producenter kunne genskabe. Dette gav naturligvis handskerne fra Randers en hel masse succes, og på sit højeste var der hele 38 handskemagere i Randers. Der blev Eksporteret handsker til blandt andre Tyskland, Sverige, Frankrig og England. Succesoplevelsen sluttede dog i 1700-tallet, da efterspørgslen faldt af uforklarlige årsager og antallet af handskegarvere i Randers faldt drastisk. Dette blev der ændret på i 1811, da købmand O.C. Kellerman satte sig for at sætte Randers på landkortet igen og gøre byen kendt for produktion af kvalitetshandsker endnu en gang. Købmanden hyrede den franske handskemager Charles Mattat fra Paris, som stod for at genskabe Randers Handsker med hans viden inden for garvning af skind. Det var en kæmpe succes og Randers Handsker blev endnu en gang internationalt anerkendt for deres handsker. I 1927 overtog Ejner Vejrum og familien har stået i spidsen for virksomheden lige indtil i dag hvor Arne en af Vejrum sønnerne styrer virksomheden sammen med sin hustru Tove og har gjort det til en livsstil at producere handsker. Den dag i dag ligger produktionen i Randers i små snørklede lokaler og kun standard modellerne er ikke håndlavet.