Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Brands /

RAINS

RAINS
Er du klædt på til de 121 danske regnvejrsdage? Siden Rains lancerede deres to første modeller i 2011, har de ændret synet på regnjakker blandt modeinteresserede. I dag forhandler vi alt lige fra regnbukser, tasker og punge til forskellige regnjakker.

RAINS S/S18 Kollektion

Det danske modehus RAINS står klar til, at lancere deres ny SS18 kollektion. Kollektionen tager udgangspunkt i tidligere styles, men har fået en farve-makeover.

Blue, Dark Green, Pink, Black og Sea Camo er de nye sommerfarver, som er gennemgående i hele kollektionen. Camoen skiller sig meget ud i forhold til, de klassiske farver som man er vant til fra RAINS side. Farven er anderledes i forhold til mange andre camoer man er vant til at se, og fungerer rigtig godt.

RAINS A/W 17 kollektion er online

Rains A/W 17 kollektionen byder på nyheder indenfor de klassiske regnjakker vi kender og så er nye modeller også kommet til. Farverne der præger den nye kollektion er Scarlet, Dark Teal og Brown som fanger den helt rigtige essens af efterår.

Long Jacket, Jacket, Base Jacket, Camp Anorak og Camp Jacket er tilbage i de nye farvekombinationer. Samtidig er nye designs kommet på banen og de har præsenteret Coach Jacket og Mackintosh Jacket, der med sit mere sporty og casual look skiller sig en smule ud fra den nuværende kollektion. Taskekollektionen har også fået nogle tilføjelser og deriblandt er Scout, Duffle, og Field Bag tilbage i nye klæder.
Vi er selv store tilhængere af udvidelsen af The Thermal Collection hvor de nye B-15 Bomber Jacket og N-3 Parka Jacket er kommet til.

Rains regnjakke, backpack, anorak og regnbukser efter alle modekunstens regler

Rains har som en enmandshær ændret synet på regntøj blandt modeinteresserede for altid. Hvor en regnjakke og et par regnbukser tidligere var noget, ens mor tvang en til at trække i på vej til skole, er det vandtætte regntøj nu blandt de bedste eksempler på funktionel mode, der skiller sig ud fra mængden.

Som moderne gentleman er der ikke meget stil over at møde op på jobbet eller i byen i et gennemblødt outfit. Samtidig oser man ikke ligefrem af maskulin attitude, når man cykler gennem bybilledet med et regnslag til en 10’er over skuldrene.

Rains har med regnjakke, backpack og regnbukser og meget mere sørget for at klæde mænd tørt på til årets 121 regnvejrsdage uden at gå på kompromis med det stilsikre udtryk.

The Thermal Collection

Efter megen efterspørgsel og et ønske om forede regnjakker fra flere forbruger, har det danske brand, med rødder i Aarhus, i efteråret 2016 lanceret The Thermal Collection, som indeholder de tre jakker Free Jacket, Mile Jacket og Delta Jacket. De tre jakker kommer i farverne, navy blå og sort.

Jakkerne i The Thermal Collection er designet og produceret på baggrund af banebrydende teknologi. Jakkerne er således lavet i tre lag i tre forskellige materialer, der gør jakkerne både vandtætte, varme og åndbare. Nu kan du altså også bære de minimalistiske og stilrene regnjakker igennem det meste af efteråret og vinteren uden at fryse.

S.T. VALENTIN forhandler et stort udvalg af Rains

Da Rains præsenterede sin første kollektion i slutningen af 2011 bestod den af to modeller - en kort og en lang regnjakke. Siden er det gået stærkt, og i dag kan man få både få regnbukser, tasker, punge og regnjakker i form af anorakker, mac-coats, ponchos og breakers i det vandafvisende materiale.

S.T. VALENTIN forhandler altid et bredt udvalg af Rains. Vi er store tilhængere af det minimalistiske udtryk, der giver en ren og stilsikker tone, og som på fornem vis formår at udstråle funktionalitet og stilbevidsthed på en og samme tid. Det enkle udtryk sikrer, at man ikke behøver at bekymre sig om, hvorvidt det er et jakkesæt, jeans og T-shirt eller shorts for den sags skyld, man bærer inden under sin regnjakke, sine regnbukser eller sin backpack.

Se hele udvalget af Rains tasker og bags her

Se hele udvalget af Rains regnjakker her

Unisex - Rains til mænd og kvinder

En af grundende til at dette unge regntøjsmærke er blevet så populært er at deres produkter appelerer til en stor målgruppe. Dette skyldes bl.a. Rains' simple og minimalistiske udtryk der kommer til udtryk i deres jakker, bukser og tasker. Dette er også grunden til at Rains er så populær hos både mænd og kvinder.