Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
The SALE is on: spar op til 50%
Brands /

Puma

Puma
Puma er kendt for deres sportsinspireret sneakers der går perfekt til hvert et look. Brandet er de seneste år gået med på hypen omkring retro-looket og har blandt andet med deres Suede Classics skabt en sko der giver en effekt af street attitude og afslappet coolness. Se vores udvalg af sneakers og tøj nedenfor!.

Puma sko og sneakers - Suede Classic og Court Star

Puma har med modeller som Suede Classic og Court Star NM skabt ikoner inden for sko og sneakers, som konstant får renæssance i modebilledet. Den legendariske Suede Classic style kom på markedet første gang i 1968, og i dag, snart 50 år efter, er den mere aktuel end nogensinde før. Det sammer gælder Court Star, der stammer fra 1980’erne, hvor tennisstjernen Boris Becker gjorde skoen populær i store dele af verden.

Suede Classic er et par komfortable sneakers, som Puma har givet en glat ruskindsoverfalde, der sammen med den sporty silhuet giver al den street attitude og afslappet coolness, man kan ønske sig fra et par sko.

Puma blev grundlagt i Tyskland i 1924 af Rudolph Dassler, der nogle år forinden havde etableret Adidas sammen med sin bror. De to brødre blev dog uvenner og derfor besluttede Rudolph Dassler sig for at gå egne veje med Puma, der siden er blevet et af verdens førende brands inden for sportstøj og sportsfodtøj.

Design med afsæt i sportens verden

PUMA er først og fremmest et brand, der bevæger sig inden for sportstøj i enhver kategori og som et af verdens førende af slagsen, har flere verdensstjerner indenfor forskellige sportsgrene taget PUMA's produkter til sig - Verdens hurtigste mand, Usain Bolt, løber sine modstandere i stykker i et par Puma sko og fodboldspillere som Thierry Henry, Radamel Falcao og Sergio Agüero har scoret et utal af mål i de tyske kvalitetsstøvler.

Det er med afsæt i diverse sportsgrene, PUMA skaber deres designs og det har især budt på mange ikoniske sko, som har gjort deres indtog i modens verden.

S.T. VALENTIN forhandler sko og sneakers fra Puma online

Puma sneakers er meget mere end Classic Suede og Court Star. Brandet har lavet interessante samarbejder med designere som Alexander McQueen og Mihara Yasuhiro, og i skrivende stund har vi et collab mellem Puma og Brooklyn We Go Hard i butikken og online.

S.T. VALENTIN forhandler Puma sneakers - herunder 3 Suede Classic+ modeller - online og i vores butik i Aarhus. Vi satser altid på at få de bedste modeller, som passer ind i vores sortiment. Du kan derfor være sikker på, at vores sko og sneakers fra Puma er nøje udvalgte til sæsonens udtryk.

Leder du efter et par retro sneakers med moderne komfort og teknologi, så er Puma et fremragende sted at stoppe op. Brandet udfordrer desuden samtidig de eksisterende opfattelse af, hvad et par sneakers skal kunne. Selv om flere styles er retro, hænger Puma sig ikke i fortiden, hvilket tydeligt ses i den nye SS16-kollektion.

Puma Basket Classic LFS

Hos S.T. VALENTIN er vi tilhængere af det enkle, men stilfulde. Det opfylder Puma Basket Classic LFS, der med klassisk silhuet i ruskind og ensfarvede overdel og sål gør den til en sneaker, der passer til stort set alle outfits, hvad end det er til hverdag eller fest - kort sagt er Puma Basket Classic LFS den perfekte all-round sneaker.

Blaze of Glory Sock Core og Match 74 UPC er blandt de nye PUMA-modeller hos S.T. VALENTIN

Udvalget af sko fra PUMA udvides til AW16 i S.T. VALENTIN med modellerne Blaze og Glory Sock Core og Match 74 UPC.
Blaze of Glory Sock Core er et par moderne lifestyle sneakers, som er lavet i førsteklasses materiale og har, med det soklignende fit og det velkendte Trimonic dæmpningssystem, en utrolig komfort.
Komforten er én ting, men designet på den nye Blaze Glory er også ud over det sædvanlige. Med en blød overdel i ruskind den soklignende ankel i neopren efterlader os med et design, man ikke ser hver dag.

Match 74 UPC er endnu et skud på stammen af old school sneakers fra PUMA. Modellen er oprindeligt en del af den ikoniske tenniskollektion fra 1974 og den er lavet i 100% læder og med 100% premium ruskind paneler.