Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Brands /

Organic Basics

Kun de bedste materialer er gode nok til den helligeste del af kroppen! Derfor er alt undertøj fra Organic Basics økologisk. Med fokus på enkelthed, bæredygtighed og komfort, skaber Organic Basics det perfekte undertøj til dig der vil forkæle dig selv og samtidig tænke på miljøet.


SilverTech

Den super avancerede antibakterielle og bæredygtige SilverTech hjælper dig med at regulere temperaturen i de værste svedzoner, hvorpå du og dit undertøj holdes mere friskt. Mindre sved betyder mindre bakterier. Mindre bakterier betyder mindre lugt. Så simpelt er det! SilverTech giver dig mulighed for at bære mere og vaske mindre - hvilket er bedre for dig og miljøet.

S.T. VALENTIN forhandler undertøj fra Organic Basics

Endelig er det kommet! S.T. VALENTIN har fået fingrende i undertøj fra Organic Basics. Det vil sige, at du nu kan købe økologisk undertøj i bomuld hvor kvalitet, enkelthed, bæredygtighed og komfort er i fokus. Du vil blive præsenteret for hvide, sorte og mørkeblå boxers, hvor de kan købes i en 2-pack løsning. Sokker der kommer til at holde i lang tid, takket være en forstærket kvalitet i stresszonerne tå og hæl. Sokker kommer også i en 2-pack løsning.

Derudover vil du blive præsenteret for SilverTech teknologien, som er udviklet til at holde dig frisk og lugtfri i dagevis. Den super avancerede antibakterielle og bæredygtige sølvtråd hjælper dig med at regulere temperaturen i de værste svedzoner, hvorpå du og dit undertøj holdes mere friskt.