Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Brands /

Norse Projects

Norse Projects er ét af de aller største danske brands på den internationale mode-scene. I brandets motto indgår "GOOD FOR ALL SEASONS", hvilket bl.a. betyder, deres mange produkter er synonym med tekniske og hårdføre metervarer og minimalistiske designs.

Norse Projects er Created For Life og Good For All Seasons

CREATED FOR LIFE - GOOD FOR ALL SEASONS er parolen Norse Projects arbejder ud fra i alt de gør. Deres produkter er hårdføre, ekstremt holdbare og designet til at blive brugt i alle sammenhænge og gennem alle sæsoner. Det betyder, deres tidløse, minimalistiske varer kan hænge i din garderobe i lang tid og du kan fx bære deres skjorter, bukser og jakker året rundt, sammen og hver for sig og i både en og en anden kombination.
Vi ser Norse Projects' produkter som ideelle til manden, der går op i alt fra design til funktionalitet, og man kan nærmest sammenligne mange af deres produkter med gadgets fordi de har enestående features. De udvikler bl.a. selv diverse materialer og metervarer, der sikrer dem præcis dét færdige stykke tøj de ønsker. Som kunde er du derfor i trygge hænder, når du køber en vare fra vores sortiment af produkter fra Norse Projects - der er nemlig tænkt over sagerne!