Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Brands /

Nordic Tales

Nordic Tales

Hos det aarhusianske brand Nordic Tales er der i den grad tale om nordisk design i top kvalitet. Produkterne er med deres minimalistiske udtryk og opmærksomhed for detaljer, et perfekt match i den moderne boligindretning. Se vores brede udvalg af kollektionen nedenfor.

Dansk design i verdensklasse

På bare to år har Aarhus-arkitekterne bag brandet Nordic Tales bredt sin unikke stil til Rusland, Australien og andre steder i verden. Nordic Tales er et interiør- og livstilsbrand, som primært arbejder i naturlige og ærlige materialer som træ, metal og glas. De eksperimenterer specielt med overgangen mellem de forskellige materialer, da det netop er her, kvaliteten bliver sat på spidsen.

Nordic Tales er historien om unge talenter, der er gået sammen for at dele deres passion for cool design og ønsket om at gøre en lille forskel med deres produkter. Der er en fælles vision og det er at skabe et moderne firma, hvor designer og produkt går hånd i hånd.

Design med historie

Alle produkter fra Nordic Tales fortæller en historie: en historie du som forbruger færdiggøre ved f.eks. at vælge farve eller størrelse på et produkt og dets emballage. På denne måde kan du blive en del af historien om Nordic Tales, ved at skabe et unikt og personligt design til dig selv. Nordic Tales lancerede sit første produkt, lampen "Bright Sprout", i 2012 og har sidenhen lanceret 11 produkter. Produkterne har været udstillet på diverse messer i Europa, heriblandt den største "Salone del Mobile" i Milano. På bare to år har Aarhus-arkitekterne bag interiørbrandet Nordic Tales bredt sin unikke stil til Rusland, Australien og andre steder i verden.

Nordic Tales tror på, at kvalitet design nemt kan gøres på et køkkenbord i en lille studio lejlighed og samtidig handles på en måde, der både værdsætter og imødekommer designer og forbruger. Nordic Tales har eksisteret i lidt over to år og har solgt produkter til 250 forhandlere og indrettet diverse restauranter og hoteller i alt fra Australien til Rusland.

Nordic Tales forsøger altid at overraske og har en ide om, at der skal være et lag ekstra til den, som er i kontakt med produktet. Det er en tanke, som har været tilstede siden begyndelsen, og som løbende er blevet konkretiseret til en slags designmanifest.

S.T. VALENTIN FORHANDLER ET BREDT SORTIMENT AF Nordic Tales ONLINE

Hos S.T. VALENTIN forhandler vi et stort udvalg af interiør og møbler fra Nordic Tales online og i butikken i Aarhus. Vi mener, at det danske livsstilsbrand hører til blandt den absolutte verdenselite inden for møbel- og interiørdesign. Med fokus på skandinavisk minimalisme og opmærksomhed for detaljer. På stvalentin.dk finder du alt det du skal bruge til et enkelt og minimalistisk nordisk hjem, blandt andet Flip shelf i valnød, Framed Rack tøjstativ i egetræ, gulvspejlet Framed Mirror og skrivebordet Poet Desk. På interiørfronten, finder man et nøje udvalgt sortiment af lamper i forskellige træsorter og materialer, plaider i uld, skåle og vaser.