Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Brands /

Mühle

Mühle sørger for at give dig følelsen af en rigtig old school barbering. Udover sit raffinerede og maskuline udtryk fremstiller Mühle Shaving nogle af verdens lækreste skrabere og barberkoste, der sikre dig en barbering i top kvalitet.

God gammeldags barbering

Direkte fra produktionen i Stützengrün i det sydlige Tyskland fremstiller Mühle Shaving nogle af verdens lækreste skrabere, barberkoste og barbergrej. Produktionen og materialerne kontrolleres ned til mindste detalje og netop dette sikrer barbergrej i ekstremt høj kvalitet!

Om tyske Mühle

I starten var tyske Mühle ’’bare’’ en fabrik der fremstilede barbergrej uden at ligge eget navn til. Mühle har produceret produkter til barbering under eget navn siden 2008. Mühle har siden da lavet flere forskellige serier af barbergrej under navne som Edition, Classic og Modern. Alle serierne af gammeldags barber skrabere er produceret ud fra det traditionelle håndværks metoder. Naturligvis har Mühle optimeret på forskellige teknikker for at kvaliteten lever op til de strenge krav virksomheden stiller til sig selv. For eksempel er kvaliteten af håndtaget i dag selvfølgelig en anden end for 70 år siden, men uden at gå på kompromis med det gammeldags look. De interne krav fra Mühle selv hvad angår produktion, kommer fra medarbejderne der med deres ekspertise og grundighed fortsat bringer Mühle fremad. Medarbejderne arbejder for det meste med traditionelle værktøjer ved vibrationsfrie granitborde, og der bliver jævnligt inviteret gæster ind på fabrikken så man kan se det.

Især et produkt har Mühle brugt rigtig lang tid på at udvikle og det er deres håndlavede barberbørster. Børsterne hår er lavet delvis af ægte grævlinge hår og syntetiske Silvertip fibre®. Når det kommer til håndtaget på barberbørsterne er de stilrene med forskellige materialer som for eksempel træ og metal. Selve barberskraberne er også produceret i henhold til de gammeldags manuelle metoder, hvor alle dele bliver håndplukket og sammensat til det færdige produkt. Dette er tysk kvalitetsbevidsthed i en nøddeskal og en af de ting der gør at vi hos S.T. VALENTIN er stolte af at kunne udbyde skrabere og barbergrej fra Mühle.

Gammeldags skrabere og barbergrej i skarpt design

Designet er skabt i samarbejde med udvalgte designere og målet har været at skabe æstetiske produkter, med skarpe linjer som begejstrer og samtidig er praktiske. Produkterne er skabt til at kunne holde en livstid og kvalitet og holdbarhed er også det første der falder en ind, når man for eksempel får en De-Razor i hånden. Mühle har mere eller mindre på egen hånd bidraget til genfødslen af de traditionelle barberskrabere og børster. For at gøre den daglige barbering til en fornøjelse har Mühle haft fokus på at skabe æstetiske produkter og nogle med brug af utraditionelle materialer, som for eksempel Kinesisk lak eller Carbon, som tidligere har været forbeholdt henholdsvis Luksusprodukter og Motor sport. Det tager da også tid at udvikle nye produkter, der kan være på tegnebrættet op til et år.

Rom blev ikke bygget på en dag og dette motto gør sig gældende hver gang der skal designes nye produkter og dette understøttes også af den lange historie, som brandet fra Tyskland har. I en historisk hårsalon i 1930’erne blev der fundet en kasse med 7 skrabere. Da de ikke blev udsat for daglig brug, tog stålet ikke skade og blev skarpt igen af sig selv ugen efter. Men efter at barbering fandt sted mere jævnligt, stillede det nye krav til skraberne og barbergrejets holdbarhed. Under Kaiser Wilhelm II, blev der sågar udviklet en særlig kop, så beskægede mænd ikke skulle bekymre sig om våde væsker i skægget når de drak og rejsende kunne få en vandvarmer og barberbørste med sig på deres færd. Kort sagt var betydningen af en tæt barbering kæmpestor dengang og det er lige nøjagtig den tankegang, som Mühle arbejder for at få genindført med deres produkter.

KØB Mühle Barbergrej ONLINE HOS S.T. VALENTIN

Med et stort og bredt sortiment er der noget i Mühle sortimentet for enhver smag, uanset om du er på jagt efter en ny skraber til dine Gillette klinger, en rigtig old-school DE-skraber (safety-razor), en barberkost, en ny holder elller et samlet sæt som du kan have stående fremme på badeværelset.