Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Brands /

Marvis

Udover at være god til et tandpastasmil er det italienske brand Marvis med sit æstetiske flotte design også forkælelse til indretningen på dit badeværelse. Gør dig selv den tjeneste og skift din Colgate tube ud med Marvis og gør det til en oplevelse hver gang du børster bisser!


Moderne tandpasta – ny anderledes fornøjelse

Marvis er den ultimative klassiske tandpasta - Frisk og lækker! Gør din daglige tandbørstning en sand fornøjelse.

Hos S.T. VALENTIN har vi 5 forskellige smagsvarianter der alle er baseret på mint, samt en old school tandbørste, som passer perfekt til. Børst dine tænder med stil!

Italiensk feinsmeckeri til fingerspidserne

Selv om meget af Marvis’s originale historie er et mysterium, ved vi, at Marvis første gang blev lanceret i Italien, og den første registrering af mærket blev lavet af Earl Franco Cella di Rivaradates tilbage i 1958. Det antages at Marvis først var beregnet til rygere på grund af dens hvidt effekt og intense mint-smag. Men brandet blev hurtigt kendt for alt andet end det, og med de originale formler er mærket i dag et luksusprodukt i sin sektor.

Oprindelsen af navnet er ingen helt sikre på, men sandsynligvis er det en kombination af ordene Marvel og Vis. Ordet ”Marvel” er et latinsk ord der betyder mirakel, mens ”Vis” betyder styrke.

Lige siden begyndelsen har det italienske brand revolutioneret begrebet tandpasta med deres ekstraordinære og moderne fortolkning af den ellers så normale hverdagsting. Det er en duft til munden, stilfuldt ikon for øjnene og produkterne passer perfekt ind på en hver feinsmeckers badeværelse.

Marvis i S.T. VALENTIN

Hvis du har interesse for meanswear har du helt sikkert hørt eller set de letgenkendelige Marvis produkter. Det distribueres i omkring 40 lande og vi er hos S.T. VALENTIN selvfølgelig stolte af at kunne tilbyde så verdensomspændt et produkt. Flere store brands har anderkendt Marvis igennem tiden, og blandt andet MR PORTER nævner Marvis som et kultmærke man som en enhver mode og interiør entusiast burde eje. Udover det er brandet nævnt i HIGH SNOBIETY og denne tilsyneladende magiske tandpasta er også nævnt af den tidligere Valentino mand Giancarlo Giammetti.

Vi forhandler hos S.T. VALENTIN den helt originale Classic Strong Mint, samt fire andre varianter og accessories i form af en matchende tandbørste.

Så gør dig selv en tjeneste og skift din colgate tube ud med en Marvis og slip for at gemme tandpastaen væk i badeværelsesskabet!