Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Brands /

Libertine-Libertine

Danske Libertine-Libertine har, siden brandet blev grundlagt i 2009, været synonym med sofistikerede metervarer og prints der skiller sig ud i mængden. Libertine-Libertine har skabt en perfekt balance mellem minimalistiske linjer og iøjnefaldende designs.

Libertine-Libertine har skab en perfekt balance mellem minimalistiske linjer og iøjnefaldende designs

Danske Libertine-Libertine har, siden brandet blev grundlagt i 2009, været synonym med sofistikerede metervarer og prints der skiller sig ud i mængden. Libertine-Libertine har skabt en perfekt balance mellem minimalistiske linjer og iøjnefaldende designs, der kan sætte et sofistikeret præg på et hvilket som helst outfit.
Hos S.T. VALENTIN preacher vi at det er vigtigt med en god basisgarderobe fordelt ud på T-shirts, skjorter, bukser osv. Det har vi altid gjort! Men når du har styr på din basisgarderobe kommer Libertine-Libertine ind i billedet. Deres designs kan nemlig forvandle de mest ordinære hverdags-outfits til outfits, der hurtigt vil få folk til at vende sig på gaden.

Veldesignede produkter, der er produceret i Europa

Libertine Libertine er grundlagt af Rasmus Bak, Pernille Schwarz og Peter Ovesen, og de tre har en mission om at skabe symbiose mellem materiale, farver og detaljer. Det betyder også, at deres producenter er nøje udvalgt, for at skabe de mest veldesignede produkter, der er produceret i Europa, som muligt!
Når du køber et stykke tøj fra Libertine-Libertine kan du, kort sagt, være sikker på, du får et stykke tøj, hvor der er tænkt over tingene. Der er tænkt over alle processer fra design til produktion, hvilket efterlader os med tøj, man roligt kan bære med god samvittighed. Og, ikke mindst, er det nemt at se cool ud samtidig! Spørgsmålet er måske nærmere, om du tør rocke det danske brands mange iøjnefaldende designs?