Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Brands /

Levi's

I mere end 150 år har Levi's været et must-have inden for amerikansk mode. Vi fører et udvalg af jakker, skjorter, jeans og shorts til herrer. Med Levi's går du ikke galt i byen, mere end 100 år med kvalitet fortæller alt.

Kvalitet gennem mere end 100 år

Levi Strauss der oprindeligt hed Löb Strauss flyttede i 1853 fra hans fødested Bayern, til guldgraverbyen San Francisco. I starten af Maj 1853 åbnede Strauss sin egen forretning ved navn Levi Strauss & Co. Levi’s er den dag i dag kendt for at lave kvalitetsprodukter både når det kommer til jeans, men bestemt også andre items som for eksempel jakker. Deres kvalitet er en fast bestanddel af Levi’s kultur og det ses blandt andet også i deres læderpatch. Levi’s har på alle deres denimprodukter et læderpatch med et rødt logo på.

De færreste kender betydningen af logoet, som går under navnet ’Two Horse’. Two Horse, der illustrerer to heste der trækker i et par jeans fra hver sin retning, symboliserer kvaliteten og holdbarheden af denim produkterne. Holdbarheden fik endnu et nøk opad i 1870’erne hvor skrædderen Jacob W. Davis fik den idé at forstærke bukser med kobbernitter de steder bukserne skulle modstå mest belastning.

Davis havde dog ikke selv pengene til patentet, så han slog sig sammen med Levi Strauss & Co. Som havde været en samarbejdspartner i længere tid. Patentet fik de i 1873 og hermed blev ’jeans’ opfundet. I 1890 fik bukserne fra Levi Strauss & Co. Navnet ’’501’’ efter et produktionsnummer. Bukserne fra Levi’s blev populære blandt minearbejdere i Californien, da de kunne holde til det slid de blev udsat for under det hårde arbejde. I 17 år var Levi Strauss & Co. De eneste der havde lov til at producere tøj forstærket med nitter, indtil patentet ophørte i 1890 og andre fabrikanter fulgte trop.

Der blev endda lavet så mange efterligninger at Levi’s indførte det karakteristiske røde mærke på baglommen af deres jeans. Levi’s blev til et registreret varemærke og ingen andre jeans må derfor have et rødt mærke på baglommen uanset om der står Levi’s eller ej.

Den dag i dag er Levi’s kendt for at producere jeans i absolut højeste kvalitet og brandet har kun været i fremgang siden den spæde start. Kort sagt er et par Levi’s jeans et 100% sikkert valg når du skal have noget der spiller – Vi hos S.T.VALENTIN er store fans af Levi’s og det bliver vi ved med at være!

Levi's i det 21. århundrede

Levi's er indbegrebet af klassisk amerikansk stil og deres jeans og kollektioner er blevet noget af det mest genkendelige tøj i verden. På trods af en plads i en branche, der konstant er i udvikling, har Levi's formået at bibeholde deres position som leverandør af produkter i høj kvalitet. Levi's ikoniske styles består den dag i dag og vil gøre det i lang tid fremover!

The Trucker Jacket

I over 150 år har Levi’s herre jeans været et must-have inden for amerikansk mode. Alt fra midt vestens landmænd, til øst kystens surfere har rocket et par Levi’s. Det ville faktisk være en reel udfordring, at finde en fyr i USA, der ikke har et par Levi’s hængende i skabet. Deres jeans stjæler det meste af rampelyset, men hvis du fejlagtigt tror at Levi’s legendariske design begynder og slutter ved din talje, så tager du fejl. Deres ikoniske anden halvdel, er nemlig mindst ligeså fantastisk - nemlig The Trucker Jacket.Levi’s begyndte at producere jeans helt tilbage i 1853 og først i 1900, sparkede de døren ind til en verden af jakker. Et par årtier efter lanceringen er Type One - en simpel jakke med en enkelt brystlomme – besluttede de sig for at tilføje den anden brystlomme og det blev til Type Two. Yderligere justeringer på Type Two blev i 1962 til – ja gæt engang – Type Three. Type Three skulle vise sig og gå hen og blive den mest ikoniske af alle Levi’s denimjakker.


Oprindeligt kom Levi’s jakkerne kun i stiv rå denim, som gav dig muligheden for virkelig at gøre det til ”din egen”. Jakken falmede og fik slitage alt efter hvordan du brugte den. Der gik ikke lang tid, før en godt slidt Type Three jakke, blev nævnt som en af de ting, der hører USA til.Det var en gruppe japanske samlere, der med en tvangspræget tilgang til amerikansk stil, fik omdannet Type Three til The Trucker Jacket som vi kender i dag. De japanske samlere, var de første til at bemærke, at truckere iført Type Three faktisk gjorde jakken endnu bedre, ved at putte den igennem helvede ude på vejen. Der blev endnu engang justeret til på Type Three og det hele endte ud i den jakke vi alle kender, nemlig The Trucker Jacket.

Levi's herre | Køb Levi's Denim Jakker hos S.T. VALENTIN