Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Brands /

Les Deux

Siden vi som den første butik i Aarhus fik Les Deux i vores sortiment, har vi forhandlet et stort udvalg af produkter fra det danske brand. I dag er vi blandt de største forhandlere af Les Deux. Bliv fristet af vores store udvalg herunder.

Les Deux t-shirts, sweatshirt, bukser, skjorter og meget mere i S.T. VALENTIN

Da Les Deux i 2009 sparkede døren ind til modeverden, bestod kollektion udelukkende af T-shirts. I dag kan man både iføre sig ure, sweatshirts, skjorter, jakker, tasker, underbukser og et stort udvalg af caps med Les Deux’ logo på. En positiv udvikling i det tempo overbeviser S.T. VALENTIN om, at Les Deux også er et brand, vi kan regne med i fremtiden.

S.T. VALENTIN forhandler altid et stort udvalg af Les Deux. Det har vi gjort, lige siden vi som den første butik i Aarhus fik brandet i vores sortiment. I dag er vi blandt de største forhandlere på markedet, og det er ikke uden grund, at vi hver sæson ser frem til mødet med iværksætteren bag mærket, Andreas von der Heide.

Originalt design forener forskelligartede baggrunde hos Les Deux

Kollektionen skuffer aldrig, og på få år har bagmændende formået at skabe et originalt udtryk, der gør, at man aldrig er i tvivl om, at det er et stykke Les Deux tøj, man har mellem hænderne – det uanset om det er et ur, en skjorte eller en cap fra det danske herremærke, man sidder med. De to iværksætteres forskelligartede baggrunde skinner igennem i hvert eneste design.

Les Deux udmærker sig ved at forene en stilren linje med et drillende og legende udtryk, der på diskret vis kan få gadedrengen frem i selv den mest seriøse businessman. Klassiske elementer bliver udfordret og udviklet, og pludselig er en Oxford-skjorte ikke bare en Oxford-skjorte, men et stykke nyskabende mode, der stadig værner om traditionerne for kvalitet og ordentlig pasform.

Les Deux tøj er lig med bæredygtighed

Tøjet er gennemsyret af iværksætternes særlige ånd. Når du køber en skjorte, en T-shirt, en cap, et ur eller et hvilket som helst andet stykke tøj fra Les Deux, kan du være sikker på, at det er produceret med et øje på miljøet. Bæredygtighed er et nøgleord for Les Deux, der går længere end de fleste modebrands for at skabe en mere bæredygtig verden. Les Deux står bl.a. bag opførelsen af en skole for unge i Zambia.

Bag om kollektionen Quartier Latin

Les Duex ny kollektion Quartier Latin tager navn fra et akademisk kvarter i Paris, som tog form i middelalderen som byens uddannelse og kunst område. I dag er området stadig meget mangfoldigt, området er stadig et fyldt med uddannelsessteder så som La Sorbonne og College de France, derudover er der mode i den fineste kaliber, fornemme klubber og fabelagtige restauranter. Quartier Latin er det perfekte sted at få tankerne til at flyde, med en ung atmosfære kan man få de mest slidte tanker til at virke ungdommelige igen.

I kollektionen har Les Duex prøvet at fange synergien mellem rabellen og romantikeren, bevidst skønhed og rå energi. Derudover blev Les Deux inspireret af de tanker der strømmer gennem hoved, de mennesker man snakker med og ikke mindst historien ved Quartier Latin.

Se hele vores udvalg af Les Deux tørklæder her

Se hele vores udvalg af Les Deux jakker her

Se hele vores udvalg af Les Deux skjorter her

Se hele vores udvalg af Les Deux t-shirts her

Se hele vores udvalg af Les Deux Shorts her

Se hele vores udvalg af Les Deux hættetrøjer her 

Se hele vores udvalg af Les Deux habitbukser her

Se hele vores udvalg af Les Deux blazere her

Se hele vores udvalg af Les Deux como suit pants