Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ PÅSKEÆG MED GODE DEALS LEVERET DIREKTE TIL DIN INDBAKKE. KLIK HER.
Brands /

Han Kjøbenhavn

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Han Kjøbenhavn skaber tøj til originale mænd

Han Kjøbenhavn skaber herretøj til den urbane trendsætter på landets universiteter, den egenrådige gadedreng på sit skateboard, til de skæve eksistenser i parken og den kreative klasse med bøger i skødet på byens cafeer.

Han Kjøbenhavn rummer dem alle, fordi det danske tøjmærke på én gang er uhyrligt originalt, nyskabende og uafhængig af udefrakommende indtryk, samtidig med at ethvert par jeans, enhver sweatshirt, jakke eller skjorte emmer af et levn fra en anden tid. Inspirationen kommer fra så forskellige steder som nattens Paris, matematikkens geometri og Købehavns Havn i 50’erne, og senest er den nye efterårskollektion inspireret af 60’ernes industrielle design.

S.T. VALENTIN forhandler Han Kjøbenhavn til mænd online

En skjorte fra Han Kjøbenhavn har typisk fået en kærlig behandling med utraditionelle udskæringer og pasformer samt små, underfundige detaljer, som taler til den bevidst uperfekte perfektionists tøjsmag. Alt er kaos og alligevel lige i skabet.

S.T. VALENTIN forhandler et stort udvalg af Han Kjøbenhavn tøj online og i vores butik i Aarhus, hvor modeller som skjorten Army Shirt, Casual T-Shirt, Velcro Denim Jacket og solbrillerne Timeless Black udgør favoritter hos mange af vores kunder.

Han Kjøbenhavn har et fornemt tag om kvaliteter, pasformer og helhedsudtryk. Men mest af alt evner de at overraske sæson efter sæson, hvor intet er, som det var, da brandet kom til verden i 2008. Det vidner om et usædvanligt stort engagement i mode og tøj til mænd, hvor man aldrig læner sig tilbage, men hele tiden udvikler sig og formår at tilfredsstille de mange kræsne, modeinteresserede herrers behov.

Jakker, jeans og sweatshirts i nyskabnede udgaver fra Han Kjøbenhavn

Man skal blot se en reklamefilm for Han Kjøbenhavns tøj for at blive overbevist om, at man har med et modebrand at gøre, der ikke ligner de andre. Der er større chancer for, at deres tøjmodeller er gamle mænd med filtrede skæg på Puch Maxier, end det er de typiske pæne vaskebrætsfyre fra de kulørte magasiner.

Kollektionerne fra Han Kjøbenhavn indeholder både tidløse designs i enkle udtryk og mere rå worker looks. Klassiske elementer får et 180 graders vrid og bliver til noget, man ikke har set før. De københavnske drenge er bevidste om, hvad de er gode til.

S.T. VALENTIN har Europas største udvalg af Han Kjøbenhavn produkter og hurtig levering

I S.T. VALENTIN har vi både det største udvalg online og i vores fysiske butik i Aarhus. Med over 130 Han Kjøbenhavn solbriller, og mange forskellige designs i form af hoodies, jakker, poloer, t-shrits, etc. Vi leverer dag til dag ved bestilling igennem webshoppen, og man kan også komme ned i butikken og afhente ens ordre med det samme.