Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
The SALE is on: spar op til 50%
Brands /

H2O

H2O
I 80'erne og 90'erne var H2O dansk modes helt store succes. Nu er de tilbage med deres første fashion-kollektion. Med nye kvaliteter og pasformer, men samme ikoniske stil som for 30 år siden, er H2O klar til at genopstå som modebrand. Vores store udvalg dækker alt fra de ikoniske klipklappere til shorts, t-shirts og sweats.
Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

H2O X Han Kjøbenhavn

H2O og Han Kjøbehavn er gået sammen og skabt en kollektion der hylder tracksuiten. Han Kjøbehavn er inspireret af 80'erne og 90'erne i deres SS17 kollektion og sammen med H2O, som er et stykke dansk historie igennem 30 år, er der kommet en sweatshirt, sweatpants og en tanktop. Sweatpantsende kommer i 2 farver med broderet logo i guld på siden og kollektionen er præget af bordeaux og mørkegrøn.

H2O t-shirts, trøjer og sweatshirts fra Danmarks mest ikoniske brand

H2O udgjorde i 80’erne og 90’erne dansk modes suverænt største succes. De ikoniske farver og det simple logo var umuligt at komme udenom. Om det var strømper, T-shirts, badesandaler, badebukser, badedragter, sweatshirts, jakker, striktrøjer eller noget helt niende – så længe det blå, røde og grønne logo sad på tøjet, var alt godt.

Næsten alle, der var unge i den tid, har en historie knyttet til H2O. En medarbejder i S.T. VALENTIN husker, hvordan hans mor købte billige T-shirts og selv syede hjemmelavede H2O-logoer fast på brystet, fordi hendes dreng selvfølgelig skulle have det sidste nye, selv om de ikke havde råd til den ægte vare. En anden skrev - noget usædvanligt for en ung knægt - strømper øverst på ønskesedlen hver jul – ikke bare strømper, men H2O strømper, til 80 kroner pr. par.

H2O genopstår som modebrand én gang for alle

Med nye kvaliteter, pasformer og finjusteringer er H2O klar med sin første fashion-kollektion, der skal sikre det danske ikon en fast plads i landets bedste modebutikker. Og brandet er kommet for at blive.

Folk spærrede øjnene op sidste år, da det danske 80’er og 90’er-brand H20 pludselig rejste sig fra graven og dukkede op med sine klipklappere og ikoniske farvekombinationer i få udvalgte modebutikker landet over. Og troede man, at H2O var en døgnflue, skal man tro om.

S.T. VALENTIN har fået overrakt ansvaret for designet for H2O's første mode-kollektion, og de to ejere har været i de 15-20 år gamle arkiver og kataloger for at finde inspiration. Alle styles har dog fået en finjustering, så de passer ind i nutidens modelandskab.

Nyt take på camping-habitten

Et af de mere opsigtsvækkende elementer i den nye kollektion er et track suit. Et nyt take på 90’ernes camping-habit. Der er dog ingen slap camping-stemning over det nye design, hvor trøjen kommer med bomber-krave og smal silhuet, mens bukserne er slim og helt smalle i foden. Et nutidigt fashion-look, men med retro elementer.

Maine Tee hylder de ikoniske "H2O-farver"

Nyklassikeren Maine Tee fås nu i flere forskellige farver hos S.T. VALENTIN og på www.stvalentin.dk

Fælles for de forskellige tees er de nostalgiske og ikoniske "H2O-farver" og den fås nu med rød og grøn stribe, blå og grøn stribe og blå og navy blå stribe - alle på hvid baggrund. Sidst men ikke mindst, fås den i navy blå med grøn og rød stribe.

H2O tilbage med splinter ny kollektion

H2O er kommet med deres SS18 kollektion. Kollektionen vender tilbage til de glade 80'er og 90'er looks som vi kender dem, men med lidt mere hyldest til Danmark. Det helt klassiske farverige tøj som vi er vant til, har igen banet vej på det danske modemarked, med nye hoodies, t-shirts, sweatpants og sweatshirts.

Hyldsten til det ganske danske land består i 3 forskellige styles, en T-shirt med det klassiske H2O mærke midt på brystet samt det danske flag ved siden af. Derudover er der en sweatshirt med det danske flag langs ærmerne op til nakken, samt et par sweatpants med det danske flag på buskebenene, fra hoften og ned.

S.T. VALENTIN forhandler Danmarks største udvalg af unisex H2O mode

Mens de gamle pasformer var korte og boxy, er den nye kollektion mere tætsiddende og sidder bedre. De skærende 90’er-farver som græsgrøn og postkasserød er gjort støvede og lækre. Designet er mere clean, det ikoniske logo gjort mindre i størrelsen og mere crisp. Designet har kort sagt fået et kæmpe nøk opad.

S.T. VALENTIN forhandler Danmarks største udvalg af H2O mode online og i vores butik i Aarhus. Ikke bare fordi H2O er retro og nostalgisk, men fordi de rene linjer, det bevidste farvevalg i fusion med de nye stringente pasformer passer perfekt ind i den modige gentlemans garderobe anno 2016.

Kvaliteterne lever ligeledes op til nutidens krav. De ikoniske sandaler bliver stadig håndlavet i Italien den dag i dag, og tøjproduktion er rykket fra Kina og hjem til Tyrkiet, hvor tøjet oprindeligt blev lavet, dengang i de glade 80'ere og 90'ere.

Se vores udvalg af H2O sweatshirts her

Se vores udvalg af H2O strømper her