Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Brands /

Garment Project

Garment Project har siden 2013 produceret sko og sneakers til herre. På kort tid har de formået at slå sit navn fast som en skoproducent med fokus på høj kvalitet og et minimalistisk udtryk. Med Garment Project ved du, hvad du får.

Garment Project sko og sneakers til mænd

Garment Project designer sko og casual sneakers til mænd i læder og ruskind fra sin base i København. Mærket har kun eksisteret siden 2013, men har allerede slået sit navn fast som en skoproducent, der tager tidens høje krav til kvalitet og minimalistisk udtryk seriøst.

Ejeren af Garment Project, Kent Rau, har et langt og imponerende bagkatalog i modebranchen, hvor han har været en del af Samsøe-Samsøe, Nike og Urban Outfitters, ligesom han har været medejer af den københavnske herretøjsbutik Pede & Stoffer.

Garment Project nu hos S.T. VALENTIN

Hos S.T. VALENTIN har vi glædet os til at præsentere kollektionen fra Garment Project. Det københavnske skomærkes minimalistiske designs og skoenes åbenlyse kvalitet er blot nogle af grundene til, vi er vilde med Garment Projects produkter, og den nye kollektion understøtter vores begejstring.

Garment Projects kollektion byder på en ny model. Fra alsidige sneakers til chelsea boots med et sofistikeret udtryk. Sortimentet byder på de kendte klassiske modeller, og modige farvekombinationer.

Kollektionen byder stadig på de kendte klassikere som Garment Project Off Court og Classic Lace Leather med gummibund men deres nye Chelsea Boot i Tobacco Suede og i Black er årets nye skud på stammen - alle sko kan købes online på stvalentin.dk og i butikken i Aarhus!

S.T. VALENTIN hylder ’no bullshit’-attituden fra Garment Project

Det er med udgangspunkt i Kent Raus personlige stil, at Garment Project sko og sneakers til herre bliver udviklet. Designet er som udgangspunkt ultra-klassisk med en stram silhuet og komfortabel pasform, mens små, diskrete syningsdetaljer fuldender looket. Enkelte modeller har fået et mere udfordrende touch, der giver modspil og et glimt i øjet til den vanlige skandinaviske sindsro.

S.T. VALENTIN forhandler Garment Project sko online og i butikken i Aarhus. Vi er vilde med mærker, der ikke forsøger at være noget, de ikke er. Og med det nye danske mærke er der bare ikke så meget pis. Man ved, hvad man får. Stilen er cool og enkel. Farverne bevæger sig sjældent uden for det sort-hvide spektre, og når de gør, er det altid velovervejet. Og skoen ligner noget, der burde koste det dobbelte.

Garment Project med ny anderledes kollektion

Garment Project er kommet med deres SS18 kollektion, som er meget anderledes end hvad vi er vant til at se fra dem. De helt klassiske stilrene sneakers som vi er vant til at se, er byttet ud med et lidt mere vovet look, som de slipper rigtig godt afsted med. Farverne på de nye sneaks er med til at holde dem over i den klassiske boldgade, men med sko som Runner Suede og Base Sneaks er det tydeligt at se at Garment prøver nye styles af.

Garment Project laver også tasker til den moderne gentleman

Skal man ikke have en lædertaske, har Garment Project produceret en serie af tasker som er inspireret af militær jakken MA-1 i USA Air Force. Materialet er blevet elsket mere end et kvart århundrede, siden sin udgivelse i 1983. Materialet er opbygget med 3 lag nylon, som er en slidstærkt materiale, der vil følge dig i mange år frem.