Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
The SALE is on: spar op til 50%
Brands /

Gant Rugger

Gant Rugger
Gant Rugger brandet passer perfekt ind i den moderne gentlemans klædeskab. De har med deres amerikanske rødder taget inspiration i Ivy League-stilen hvor klassiske elementer og eksklusive detaljer udgør rammen for kollektionerne. Se vores brede udvalg nedenfor!


Gant Rugger blazer, skjorte og slips definerer Ivy League-stilen

Gant Rugger er blandt USA’s fremmeste repræsentanter for det berømte Ivy League-inspirerede collegelook, der dukkede op på universiteterne på den amerikanske østkyst i 1950’erne.

Det var netop i den tid, at Gants grundlægger, Bernard Gantmacher, lagde fundamentet til sit kommende modeimperium. Han studerede selv til farmaceut på Colombia University, inden han fandt sin vej i livet ved symaskinen. I dag opnår man med en skjorte, et par bukser, en løs blazer og et slips fra Gant Rugger stilsikkert den ikoniske New England-attitude helt ud i syningerne.

Gant Rugger har de senere år formået at genopfinde nutidens vintage preppy klassikere med button-down skjorter i oxfordkvalitet, bløde blazerjakker og slips i uld. De marineblå, grå og bordeauxrøde toner går igen i kollektionen, der emmer af amerikansk heritage med et let strint af europæisk designtradition.

Hos S.T. VALENTIN finder du Gant Rugger online

Tøjet oser af moderne gentleman, kultiveret attitude og respektfuld høflighed. Man undlader ikke at holde døren for sin kvinde, når man klæder sig i en Gant Rugger blazer med guldknapper. Og ifører du dig hvid skjorte, bomber jacket og et slips i uld, mangler du blot den åbne Porsche og en lige strækning på strandvejen for at køre direkte i himlen.

I S.T. VALENTIN forhandler vi et stort udvalg af Gant Rugger online og i butikken i Aarhus. Vi er store tilhængere af den respekt for materialer og udtryk, som det amerikanske brand håndhæver bedre end nogen anden, når det stædigt holder fast i sin oprindelige filosofi og de udødelige klassikere.

Det er bl.a. den legendariske Ivy League-stil, som har inspireret kunstneren Sergei Sviatchenko i projektet Close Up And Private, hvor klassiske elementer udgør cementen i det solide fundament.