Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Brands /

Frederik Bagger

Frederik Bagger
Frederik Bagger brandet emmer af dansk design og godt håndværk. Krystal produkterne passer perfekt ind i den moderne bolig med deres skandinaviske look og rene detaljer.


Krystalglas og karaffel i moderne design og høj kvalitet

Siden 2014 har Frederik Bagger leveret kvalitetsprodukter som kombinerer kultur og moderne design. Kundetilfredsheden er ét af nøgleordene, og han bygger sin virksomheden op efter et råd, som han fik fra sin far, Erik Bagger: “Forbrugeren er kongen i vores univers”. Med dette mantra i minde, har Frederik Bagger skabt en virksomhed hvis fokus er at levere glas med skandinavisk design og af høj kvalitet.

Som far så søn

Erik Bagger har designet kunst og håndværk i årtier og er en yderst anerkendt designer i Danmark. Hans passion for godt design og håndværk har inspireret hans søn, som grundlagde sit eget firma tilbage i 2014. Det er ikke underligt, at Frederik Bagger deler samme interesse som sin far. Lige siden han var barn, har han været en del af sin fars virksomhed og allerede som 25-årige fik han rollen som “Head of the design studio” hos Erik Bagger Design A/S. Dog var drømmen at blive selvstændig, og kort efter blev hans virksomhed Frederik Bagger ApS etableret på det danske marked.

Hos S.T. VALENTIN forhandler vi Frederik Bagger online og i butikken i Aarhus

Hos S.T. VALENTIN er vi stolte af, at være forhandler af Frederik Bagger, da vi især sætter pris på godt dansk design. På stvalentin.dk forhandler af Crispy Bowl, Crispy Lowball og Crispy Old Fashioned. Det hele er designet i blyfri krystalglas og der medfølger desuden 2 års garanti for glaspest.