Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ PÅSKEÆG MED GODE DEALS LEVERET DIREKTE TIL DIN INDBAKKE. KLIK HER.
Brands /

Filson

Filson er til manden der ønsker sig en robust og stilsikker taske. Med en stolt, amerikansk historie og en dedikeret ambition om tilfredse kunder producerer Filson tasker af højeste kvalitet – endda med livstidsgaranti! Filson har over 100 år på bagen og er verden over kendt for deres kanvastasker. Selv den dag i dag bliver taskerne stadig produceret i USA, i brandets hjemby Seattle.

Filson bags – kendt for tasker som original briefcase og duffel bag

Filson bags har produceret tasker siden 1897 og er i dag anerkendt verden over for sine letgenkendelige kanvastasker, og brandet er særligt kendt for legendariske modeller som original briefcase, duffel bag, travel bag og daypack, som du finder på stvalentin.com.

Alle Filson tasker er produceret i USA, og det ældgamle brand holder stadig til, hvor det hele begyndte med butikken ’C.C. Filson’s Pioneer Alaska Clothing and Blanket Manufacturers’ i den nordvestlige storby Seatlle, USA.

Oprindelig producerede Filson udstyr til de mange guldgravere, der søgte lykken i det nordlige, hvor vejret ofte var brutalt. Taskerne blev designet til at kunne bære mange kilo guld og samtidig klare vejrforholdene. Filosofien er den samme i dag, selv om målgruppen er gået fra guldjægere til modejægere.

FILSON lover livsvarig granti på alle tasker

Tasker som original briefcase, duffel bag, travel bag og daypack er derfor stadig lavet i solide, robuste, vandafvisende og langtidsholdbare materialer, som let klarer den smule rusk og regn, vi får i Danmark. Samtidig er taskerne udstyret med funktionelle detaljer som lomme til laptop, der lever op til nutidens behov. En taske fra Filson er en investering for livet af to grunde:

For det første sikrer de slidstærke materialer, at du kan have tasken med dig livet igennem – Filson tilbyder livsvarig garanti, så der er noget om snakken. For det andet holdt designet for 100 år siden. Det holder stadig i dag, og mon ikke det også holder om 100 år.

S.T. VALENTIN forhandler Filson tasker som en af meget få butikker i Aarhus og online på stvalentin.com, og vi bestræber os altid på at have de bedste styles på lager. I skrivende stund finder du original briefcase, duffle bag, travel bag, daypack, travel kit og Pullman i farver som Tan, Navy, Otter Green og Black.

Filson opdaterer deres tasker

Familien af kanvastasker fra Filson er blevet opdateret. Den kendte Duffle Bag er blevet til Duffle Carry-On Bag, og har eksakte mål svarende til den håndbagage, man må have med ombord på flyrejser.
Udover det, er Filsons tasker nu utroligt nok blevet endnu bedre i kvaliteten. Alle materialer i taskerne er således blevet forstærket og understreger nu endnu mere den livstidsgaranti, der følger med, ved køb af det amerikanske brands produkter.

Duffle Bag Small fra Filson

Det amerikanske heritage brand, Filson, er anerkendt for sine letgenkendelige kanvastasker verden over.

Kvaliteten af taskerne er så høj, at der følger livstidsgaranti med, ved køb af deres produkter.

Duffle Bag er en slidstærk, robust rejsetaske i twill kvalitet med messing lynlås og forstærket bridle læder detaljer. Tasken er vandafvisende, og jo oftere man brugere den, jo mere karakter og personlighed får den.

Filsons Duffle Bag er designet til at rumme alle dine essentials, så du kun behøver én taske resten af livet.