Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ PÅSKEÆG MED GODE DEALS LEVERET DIREKTE TIL DIN INDBAKKE. KLIK HER.
Brands /

Filippa K

I over to årtier har Filippa K været kendt for deres rene, simple og ærlige udtryk. Deres kollektioner er renset for unødvendige detaljer og de præsterer sæson efter sæson at overbevise på kvalitet, pasform og ikke mindst komfort.

Filippa K designer raffineret mode til stilfulde mænd

Filippa K kollektionen til mænd er et forbilledligt studie i minimalistisk design. Samtlige styles er renset for unødvendige og larmende detaljer, der risikerer at forstyrre det rene, skarpe, simple og ærlige udtryk, som brandet har været kendt for i to årtier.

 Når man fjerner alt overflødigt, er der ikke noget at gemme sig bag, og så skal tøjet overbevise på pasform, komfort, snit og kvalitet alene – på de fronter præsterer Filippa K altid ud over det sædvanlige sæson efter sæson.

Klassiske elementer til mænd fra Filippa K siden 1998

Den svenske designer Filippa Knutsson står bag brandet, der blev grundlagt i 1993, og som siden 1998 både har designet tøj til herre og damer. Kollektionen består af frakker, jakker og forskelligt overtøj, skjorter, strik, sweatshirts, jeans, T-shirts, pæne bukser. Svensk design er kendt for altid at bruge kvalitetsmaterialer og oftest de af slagsen inden for bomuld og/eller uld.

Når Filippa K designer mode til mænd, er farverne altid afdæmpede, så de matcher de stilrene silhuetter, som tilsammen skaber et sofistikeret og klassisk look, der formår at danne en respektfuld aura om den moderne gentleman. Tøjet er ofte skræddersyet efter nynordisk tradition med smalle silhuetter og stram profil.

Filippa K SS17

Med deres Spring/Summer 17 kollektion præsenterer Filippa K en afslappet garderobe til en dag med shopping, en aften i byen eller på ferien. Almindeligt dagligdags tøj, der blandes med fint tøj - friske og knivskarpe items der kombineres. Grøn, navy og sort kontrasteres af afdæmpede lyse farver og nuancer.

S.T. VALENTIN forhandler tøj fra Filippa K til mænd online

S.T. VALENTIN forhandler Filippa K til mænd online og i butikken i Aarhus. Vi ser de pæne snit som en mulighed for at mikse sublime basisvarer med nogle af vores mere udfordrende brands. Først og fremmest skal det svenske brand dog ses som vores svar på nutidens klassiker, hvor der bliver lagt vægt på tidløst design frem for flygtige trends.

Filippa K har en ambition om at tilbyde en garderobe til mænd med de mest essentielle elementer, som man kan bruge både til hverdag og fest hele året rundt. Hos S.T. VALENTIN mener vi, de er lykkedes med den ambition.
Den minimalistiske stil, Filippa K sværger til, samt de afdæmpede farver og den fantastiske kvalitet er perfekt som fundament for den moderne gentleman's garderobe, og derfor er vi hos S.T. VALENTIN stolte forhandlere af herretøj fra Filippa K.