Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Brands /

Dr. Denim

Som navnet antyder har Dr. Denim gjort det til deres speciale at lave jeans. Siden 2004 har brandet sørget for at levere jeans i topkvalitet med den perfekte pasform. Produkternes enkelthed gør at man kan mikse og matche dem i et hvert outfit. Vores udvalg byder på både jeans, shorts, skjorter og denim jakker.


Dr. Denim bukser, jeans og skjorter til herre

Dr. Denim blev lanceret i 2004 i Gøteborg, Sverige med en ambition om at levere kvalitetsjeans til fair priser. Den mission har de holdt stædigt fast i, og der er ikke en Dr. Denim forhandler, som ikke er begejstret over at tilbyde så fantastiske bukser og jeans til så gode priser.

Er man det mindste i tvivl om, at familien bag Dr. Denim er passionerede jeans-entusiaster, kan man bare besøge brandets hjemmeside, hvor de i otte kapitler folder historien om mærket ud.

Det hele begyndte med deres bedstefar, som var fisker, og slutter med et kapitel om den menneskelige psykologi set fra Freuds synspunkt og en fiks kobling til bukser og jeans – der er tale om et denim brand med eftertanke.

S.T. VALENTIN forhandler tætsiddende jeans fra Dr. Denim online

Dr. Denim sammenligner sit forhold til bukser og jeans med det forhold, som musikere har til musik og kunstnere til kunstværker. En stor del af filosofien handler om at lytte til hjertet og brænde indædt for produktet – temmelig flyvsk, men særdeles virkningsfuldt.

S.T. VALENTIN har været Dr. Denim forhandler i en årrække, og vi forhandler både deres bukser og jeans til herre online og i butikken i Aarhus.

Opskriften på Dr. Denims bukser og jeans til herre er lige så enkel og forudsigelig som opskriften på havregrød. Den rigtige pasform, den rigtige vask, de rigtige materialer og de rigtige linjer. Men de tomme ord bliver yderst fyldige, når man står med produktet i sine hænder eller trækker i bukserne.

Den smalle silhuet efterlader ingen tvivl om, at der er tale om et skandinavisk produkt med fokus på enkelthed og de små detaljer. Dr. Denims stramme jeans stinker af rock ’n’ roll-attitude, smøger og whisky og det minimalistiske design gør bukserne egnet til stort set alle outfits.