Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ PÅSKEÆG MED GODE DEALS LEVERET DIREKTE TIL DIN INDBAKKE. KLIK HER.
Brands /

Copenhagen Distillery

Blandingen af det moderne og klassiske håndværk, udtrykker meget godt hvad Copenhagen Distillery står for. Du kan fornemme filosofien i hvert eneste flaske som er nummereret og underskrevet af master distilleren Henrik Brinks. Copenhagen Distillery var også de første i verden til at lave en honningbaseret gin – deres kendte Dry Gin.

Dansk Gin, Aquavit og Snaps fra Copenhagen Distillery

Henrik Brinks er manden bag Copenhagen Distillery, som er et af de i alt 34 mikrobryggerier i Danmark. Copenhagen Distillery er en dansk virksomhed der startede op i 2015 i en gammel staldbygning i Kastrup. Henrik Brinks havde regnet med at kunne blive i bygningen 4-5 år ud i fremtiden, men måtte sande at efterspørgslen på hans unikke gin krævede større lokaler. Netop det fandt han på Amager i København, lige ved den Blå Planet. Copenhagen Distillery laver Single Malt Whiskey, Gin, Likør og snaps. Den danske virksomhed er den første i verden til at lave en honningbaseret gin, nemlig deres Dry Gin. Udover dette er de også de første i verden til at producere honning-kirsebær likør. Copenhagen Distillery’s produkter er af højeste kvalitet, lige fra den retro flaske til det vigtigste – nemlig indholdet!

Unik dansk Gin

Henrik har endelig realiseret sin drøm om at have eget destilleri og selvom det oprindelige fokus har været på Whiskey er det virksomhedens Gin der får langt mest opmærksomhed. Henrik Brinks har siden opstarten af virksomheden haft en mission om at skabe spiritus der ikke smager som alle de andre på markedet. Netop derfor valgte Henrik Brinks at skabe en single botanical gin. De såkaldte ’’Single Botanical gins’’ er gin der kun er tilsat en naturlig smagsgiver og i dette tilfælde startede Copenhagen Distillery ud med at lancere Copenhagen Dry Gin, der udelukkende er tilsmagt med enebær. Mange gins på markedet har et væld af forskellige smagsgivere, såsom den populære Monkey 47, med hele 47 smagsgivere. Copenhagen Distillery udfordrer derfor sig selv når der skal skabes velsmag, med så få og kraftige smage, men det lykkes i den grad for dem.

Copenhagen Distillery vinder priser for DanmarK

Mikrodestilleriet fra København høster store roser både herhjemme, men så sandelig også i udlandet. ’’The Spirits Business’’ har således prøvesmagt et hav af gins i det netop overståede ’’Gin masters’’ og her var der gode nyheder til Københavnerne. Copenhagen distillery fik priser for deres Oak Gin og deres Orange Gin. Oak gin fik tildelt ’’Master’’ som er den bedst mulige bedømmelse, i kategorien ’’Casked Gins’’. Dette gør Oak gin til en af de absolut bedste gins i verden. Orange gin modtog også en flot ’’Gold’’ bedømmelse i dens kategori. De flotte resultater taler sit tydelige sprog om at Copenhagen Distillery og deres tilgang til produktion af spiritus sagtens kan måle sig med de helt store og mere komplekse gin-producenter. Kort og godt så er det en af de bedste gins på markedet!

Hos S.T. VALENTIN kan du købe et udvalg af gin fra Copenhagen Distillery.Vi har dog også både likør og snaps på det sjællandske mikrodestilleri.

Oak gin

Denne gin låner fra processen, der bruges til at udvikle single malt whisky. Den lagres i egetræs fade for at tillade kombinationen af ​​enebær, appelsinskal og peber til at udvikle en unik, glat og afbalanceret smag

Orange gin

Denne gin er inspireret af den klassiske orange gin fra det 20. århundrede. I stedet for at efterligne fortidens gin byggede Copenhagen Distillery på traditionen ved at bruge en blanding af både søde og bitre appelsiner. Dette kombineret med krydret lang peber, kardemomme og enebær for at få en fyldig krop, er Orange Gin et unikt twist på en klassisk gin.

Copenhagen dry gin

Vores Copenhagen Dry Gin er en 100% baseret på honning og mjød. Det tilhører en meget eksklusiv kategori af Single Botanical Gins, hvor enebær er den eneste botaniske smagsgiver.

Køb gin fra Copenhagen Distillery hos S.T. VALENTIN. Både online og i butikken i Aarhus.