Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Brands /

Colorful Standard

Colorful Standard er dit ’go-to’ brand når der skal handles ind til basic garderoben. Det danske brand har den perfekte pasform og tøjet kan fås i et væld af farver som er inspireret af naturen. Dine items fra Colorful Standard bliver hurtigt en genganger i dine outfits og prisen skræmmer ingen væk.

Colorful Standard - Kongen af basic tøj

Tendensen i modebranchen har længe været enkle designs med fokus på pasform og de diskrete detaljer. Nu kommer et nyt brand på banen for at give det absolut bredeste udvalg af basic tøj, med fokus på pasform, gode materialer og bæredygtighed. Colorful Standard er et nyopstartet brand, men så snart vi fik tøjet på var vi ikke i tvivl om at det skulle være en del af vores udvalg. Tøjet sidder som det skal og man kan mærke at der er blevet brugt materialer af høj kvalitet. Kollektionen indeholder udelukkende overdele, hvor der er tænkt over detaljen. Colorful Standard har inden de begyndte at producere, brugt testpersoner til at få feedback omkring pasform, farve og materialevalg. Den feedback de har fået har været brugt til at optimere på tøjet og derved opnå den bedst mulige komfort. Dette kan tydeligt mærkes så snart man får tøjet på fornemmer man at det bliver et stykke tøj man får brugt rigtig ofte. De fleste kender til det at man har købt et nyt stykke tøj, som sidder ’spot-on’ de første par gange, men efter vask mister pasformen. Tøjet fra Colorful Standard er vasket fra fabrikken og krymper derfor ikke ved vask. Mangler man en basic trøje eller t-shirt der skal holde i lang tid er Colorful Standard et meget stærkt bud!

Kollektionen indeholder T-shirts, Crew Neck trøjer og Hættetrøjer med og uden lynlås. Fælles for det hele er at det er i høj kvalitet, med god pasform og at det er enkelt design. Alle items kommer i alle Colorful Standard farver. Vi garanterer at det bliver en favorit i din garderobe i lang tid fremover.

Naturtro farver

Colorful Standard arbejder intensivt med deres farver, og sørger for at hver skygge og glød er spot on. Alle farver er forsigtigt farvet ind i tøjet for at få en ekstra livlig følelse af stoffet. Alle deres farver er som taget ud fra virkeligheden og har det helt rigtige naturlige look. Eksempelvis er deres hvid ikke bare en hvid, men en optisk hvid der kopierer den farve himlen har når der er overskyet. Et andet eksempel er den rå Marine blå der har sin farve efter den dybe mørke blå farve der dominerer de dybe have i Danmark. Alt tøjet hos Colorful Standard er farvet efter udskæring, hvilket betyder at farven holder sig pæn i længere tid. Kort og godt så kan du ikke købe bedre basic tøj end dette.

Ansvarlig produktion – Tag selv derned og kig!

Få tøjproducenter er så åbne omkring deres faciliteter som Colorful Standard. Brandet arbejder hårdt for at overholde EU-regulativerne for produktion af tøj. Er man i tvivl om det er sandt, kan man jo passende selv tage et smut til Portugal og se det med egne øjne. Colorful Standard er nemlig så åbne omkring fabrikken at alle og enhver har en stående invitation til at komme ned og få en rundtur. Hvis det er noget du har lyst til er adressen: Rua do Comércio nº116 – Manhente / 4750-561 Barcelos, Portugal.

Udover den ansvarlige og bæredygtige produktion, så ønsker Colorful Standard at bidrage til at gøre verden til et bedre sted. Colorful Standard donerer derfor 5% af overskuddet til forskellige velgørende formål. Dette gør de ikke en dag, en uge eller en måned, men hele året!