Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ PÅSKEÆG MED GODE DEALS LEVERET DIREKTE TIL DIN INDBAKKE. KLIK HER.
Brands /

Clean Sneaks

Intet slår duften og synet af rene sneakers. Denne følelse er præcis det, det danske brand Clean Sneaks kan hjælpe dig at opnå og bibeholde igen og igen. De har med deres forskellige sneaker cleaning kits udgjort den perfekte kombination til at holde dine yndlingssneakers rene og ready to flash!

S.T. VALENTIN holder dine sneakers rene med Clean Sneaks

Historien om Clean Sneaks

Clean Sneaks er stiftet af 24 årige Casper Pade, der til dagligt bor og studerer i København. Ideen til virksomheden Clean Sneaks opstod på en bytur. Han og vennerne stod i det stiveste puds, med sneakers der var rene og fresh. Da byturen lakkede mod enden indså han og kammeraterne at deres sneakers ikke længere var pæne at se på. Casper så derfor behovet for en række produkter og services der kunne afhjælpe problemet og holde sneakers landet over rene og pæne i længden.

S.T. VALENTIN sælger det perfekte sneaker cleaning kit

Danske Clean Sneaks har udviklet et rensekit, der giver dine brugte sneakers et ansigtsløft og dermed forlænger levetiden på sko, der ellers ville synge på sidste vers. Rensekittet hedder The Original Sneakers Kit og indeholder en miljøvenlig, dansk-produceret sæbe, en specialfremstillet all-round-børste samt en klud af microfiber, der tilsammen udgør den perfekte kombination til genoplivning og vedligeholdelse af dine yndlingssneakers. Derudover har vi også Clean Sneaks Ruskind og Nubuck børste, som giver dit sneaker cleaning kit det sidste til at pudse skoene af. Vi sælger Clean Sneaks Original på webshoppen og i S.T. VALENTIN butikken. 

Alle produkterne fra Clean Sneaks er udviklet af dem selv og gennemtestet gennem længere tid for at sikre det absolut bedste resultat. For eksempel sæben der sørger for at løfte skidtet af skoene uden at beskadige materialet og samtidig være miljørigtigt. Sæben skummer tilmed af sig selv, så man ikke selv behøver at gøre det ved rengøring af dine sko. Sæben fungerer til alle materialer og farver, så om det er rengøring af hvide sko eller rengøring af nubuck sko gør ingen forskel. Børsten er blød, så den ligeledes ikke gør dine følgesvende ondt og der fås også en specialbørste til russkind. Til at tørre efter med er der i rengøringssættet en microfiberklud, som også er skånsom. Så glem alt om at sende dine sneakers til professionel sko rens, med et sneaker cleaning kit fra Clean Sneaks kan du gøre det lige så godt selv!

Imprægnering med Nanoprotector til dine sneakers

Uanset hvad undgår man ikke at skoene bliver beskidte med tiden, men der er ingen grund til at udfordre skæbnen ved ikke at imprægnere sine sko. Det kan altid på det varmeste anbefales at imprægnere sine sko. Her har Clean Sneaks deres Nanoprotector, som virker på alle materialer og beskytter mod skidt, snavs, vind og vejr. 1 dåse varer i lang tid og er en god investering uanset hvor mange sko du køber. Vi sælger Clean Sneaks - The Original Sneakers Pack,