Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Brands /

Bobby Janco

Med inspiration i klassiske og stilrene linjer, har Bobby Janco dedikeret sig til at lave smykker til den moderne mand, der ikke er bange for at gøre lidt ekstra ud af sit look. I vores udvalg finder du nogle af brandets unikke pieces, der med deres moderne tvist passer til enhver stil.

Klassiske herreringe fra Bobby Janco

Bobby Janco er smykker til mænd. Et brand, der er dedikeret til at lave stilrene og klassiske smykker til mænd, uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Ambitionen er at genskabe de klassiske ringe og smykker, vi kender fra vores bedstefædres tid, bevare de klassiske værdier og tilføre et moderne og dansk tvist for at skabe nogle unikke smykker, der passer til den tid, vi lever i. En tid, hvor man godt må gøre lidt ekstra ud af sin stil, og hvor mænd kan udtrykke sig på flere forskellige måder. Uret er ikke længere mandens eneste smykke

Ambitionen med Bobby Janco er, at lave smykker, som alle mænd kan gå med. Smykker, som ikke kræver, at du er en speciel type, men bare er en mand, der tør stå ved sig selv og gøre lidt ekstra ud af sit look.

Alle smykkerne er designet af Alexander Janco, og hans inspiration er hentet fra det københavnske gadebillede, hans rejser rundt i verden samt fra hans college-tid i USA og fraternity dage.