Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Brands /

Bobby Janco

Med inspiration i klassiske og stilrene linjer, har Bobby Janco dedikeret sig til at lave smykker til ham eller hende, der ikke er bange for at gøre lidt ekstra ud af sit look. I vores udvalg finder du nogle af brandets unikke pieces, og du kan læse nærmere under alle produkterne...

Bobby Janco er et smykkemærke, der binder generationer sammen

Hvad gør et smykke unikt og værdifuldt? Det gør den historie, smykket med tiden bærer med sig. Den ring, du har fået af din bedstefar, vil altid være mere værd end den i butiksmontren. Altid. Og den ring, du en dag vil kunne give videre til næste generation eller en, der betyder noget særligt, vil for arvingen være uerstattelig. Alexander Janco, der grundlagde Bobby Janco, opkaldte brandet efter sin ufødte søn. Fordi det lå ham på sinde at skabe et smykkemærke, der binder generationer sammen. Så næste gang du lader dig friste en billig og såkaldt ”sølvring” i stål, kan du jo overveje, om du ikke skulle investere lidt ekstra - og måske skabe din egen historie.

Unisex smykker i 100% Sterling sølv fra Bobby Janco

En af ambitionerne med Bobby Janco er at genskabe de klassiske ringe og smykker, vi kender fra vores bedstefædres tid samtidig med at bevare de klassiske værdier og tilføre et moderne og dansk twist. Det har resulteret i nogle unikke smykker, der passer til den tid, vi lever i.
Fælles for alle Bobby Jancos smykker er, at de alle er lavet i 100% 925 Sterling sølv, der sikrer dig en optimal holdbarhed i og kvalitet. Foretrækker du et af brandets guldsmykker, er de lavet med en 14 karats guldbelægning. Bobby Janco arbejder altså kun med ædelmetaller og du vil aldrig se et stålsmykke i deres sortiment af ringe, hælskæder eller armbånd!
Alle Bobby Jancos smykker er også unisex, hvorfor deres ringe bl.a. kan findes i mange forskellige størrelser. Det betyder også, du kan finde en størrelse på en ring til både tommel-, pege-, lange-, ringe- og lillefinger. Det er kun fantasien der sætter grænser!