Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Brands /

Beoplay

B&O er kendt for deres produkter i eksklusivt design og høj kvalitet, og denne serie er ingen undtagelse. Udlev din hi-fi fantasi med vores kvalitetssikrede udvalg af højtalere og høretelefoner fra B&O's BeoPlay-Serie.

Beoplay leverer sublime lydoplevelser til den moderne feinschmecker

Beoplay højtalere og musiksystemer hører til blandt lydgiganten Bang & Olufsens mest ambitiøse projekter i årevis. Med modeller som Beolit 15, A2, A9, H3, H2, H6, H7 og H8 har B&O med den nye satsning skabt en perlerække af produkter, hvor lyden er lige så stor, som modelnavnene er små.

Siden 1925 har Bang & Olufsen gang på gang manifesteret sin position som verdens førende inden for nordisk design og lydkvalitet, og der findes vel næppe et velhaverkvarter i verden, hvor B&O ikke er repræsenteret.

Med Beoplay sørger det eksklusive brand dog for, at alle hjem, der tager musikken seriøst, kan få B&O’s betagende lyd og æstetiske gnist inden for døren. Beoplay børster nemlig al støv af B&O’s ry som en kedelig klassiker for rige feinschmeckere.

De nye produkter er moderne og innovative og integrerer alt, hvad man kan ønske sig i en digital tidsalder. For samtidig med at Beoplays højtalere, musiksystemer, høretelefoner og earplugs er en fryd for øjne og ører, så samarbejder produkterne med alt fra AirPlay og Spotify til Bluetooth 4.0 og TuneIn. På den måde kan du nemt streame musik eller høre radio trådløst via din smartphone eller laptop.

Køb Beoplay online på stvalentin.dk

S.T. VALENTIN forhandler først og fremmest Beoplay online, men viser også produkterne frem i butikken i Aarhus. Vi er beærede over at få lov til at forhandle et produkt, der forener store ord som funktionalitet, kvalitet og æstetik på sublim vis.

På trods af at priserne har fået et nøk ned i forhold til B&O’s traditionelle serier, har de bibeholdt den høje kvalitet og det gennemført flotte design på hele Beoplay serien. Hvilket betyder, at man får fuld værdi for pengene – og når musikken flyder, er man ikke et sekund i tvivl om, at B&O med deres Beoplay serie trækker på 90 års erfaring inden for den uovertrufne lydsfære.

Den nye ultra-bærebare bluetooth højtaler A1

Beoplay introducerer denne sæson den nye A1, som er en ultra-bærbare bluetooth højttaler du kan tage med overalt.

A1'eren er lille nok til at sidde i din hule hånd, den vejer kun 600g, og på grund af sin form, er det let at opbevare i tasken eller lommen, så du kan tage den med overalt og nyde Bang & Olufsen Signature Sound når som helst.

De afrundede aluminium design er både flot at se på, men også utrolig slidstærk. Sammen med dobbelt-støbte polymer base, danner det en stærk beskyttende skal. Den er designet til at klare stød og skrammer, mens den stadig beskytter de sarte drivere og elektronik indeni. Beoplay A1 har desuden en indbygget mikrofon til at foretage opkald.

Derudover, præsenterer Beoplay ny farve til Beolit 15 højtaler. En klassisk og elegant sort med matteret overflade, med håndtag i premium fuldnarvet læder - nøje udvalgt efter den helt rigtige følelse og perfekt placering.

Retro højtaler møder moderne tanker hos Beoplay

Beoplay er mere end majestætisk lyd. Mens de store modeller udgør et smukt møbel i sig selv, fungerer høretelefoner og earplugs som stilrene accessories, hvor der også er tænkt på komfort. Flere af modellerne kommer i et retro look, hvor det moderne udtryk ligger i detaljen.

For eksempel leder den transportable højtaler Beoplay A2 tankerne hen på de glade 60’ere. Men tager man et nærmere kig, lader man sig langsomt betage af de cobberfarvede kanter og den elegante læderrem, der i al hast tager beskueren tilbage til nutiden.

I efteråret 2015 kom Beoplay A2 og Beolit 15 i en ny nuance, kaldet natural. Samtidig har produkterne fået tilføjet den nye funktion "true wireless", der betyder, at man nu kan skabe trådløs forbindelse mellem to A2 eller Beolit 15 højttalere og få en endnu større lydoplevelse.

BEMÆRK: Kun produkterne med farven natural har true wireless. Men ejer man en af de andre farver, kan man opdatere den ved at downloade software fra linket: Beoplay.com

H6’eren er en musikalsk følgesvend, der lyder lige så godt som den ser ud og skiller sig ud fra mængden!

M5 - når det hele skal gå op i en højere enhed

Beoplay's nyeste skud på stammen kaldes M5 og er en kraftfuld trådløs højttaler med True360-lyd, WiFi og Bluetooth. Designet er nyt og det samme er tanken bag. Beoplay åbner nu op for at bruge deres højttalere kan bruges både separet eller som en del af flere og i flere rum.

Designet er inspireret om at forbinde samtlige rum i hjemmet og formen på M5 sikrer at lyden kommer perfekt ud i alle vinkler. Det udskiftelige cover i uld kommer fra Kvadret.

H9 - Trådløs luksus

H9 fra Beoplay er et par luksus hovedtelefoner med trådløs BlueTooth funktion. H9 er produceret i nøje udvalgte materialer, i aller højeste kvalitet. Ikke nok med at det naturlige bløde lammeskind eller læderet gør Beoplay H9 yderst behagelige at have på, så bringer de også en følelse af luksus.