Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Brands /

Asics

Asics har i mange år været et kendt mærke inden for sportens verden. Nu til dags designer de udover almindelige sportsko, også sportsorienterede lifestyle sneakers i et nyklassisk design. En model vi er faldet for er Asics' GSM Onitsuka Tiger, som kommer i et utal af forskellige farver. En fællesnævner for vores udvalg af Asics sneakers er at de passer perfekt til både den street'ede og formelle stil. Kort sagt, en sko enhver sneaker-lover burde eje!

Nye sko fra ASICS

Solen er skinner, foråret og sommeren begynder at røre på sig. Det betyder en ting - dine sneakers skal ud og luftes! Vi i S.T. VALENTIN har været ude og se os omkring på sneaker markedet og har fundet dine nye friske sneakers.

Gel-PTG fra Tiger er en 80'er-inspireret sneaker, som er en del af Asics-familien. PTG står for 'Point Getter' og som navnet antyder er det en tidligere basketball-sko med et retro udtryk, som er udstyret med den velkendte gel-sål, der sikrer optimal komfort.  Asics Tiger Gel-PTG kan købes i sort og hvid.

GSM, eller Game, Set, Match, fra Onitsuka Tiger er en 80'er-inspireret sneaker, som er en del af Asics-familien. Skoen har et retro udtryk og er udstyret med den velkendte gel-sål, der sikrer optimal komfort. Kan købes i Feather Grey Dark Blue, Black Leather og White Rubber.

GSM Onitsuka Tiger

GSM Onitsuka Tiger er en klassisk lav tennis sko med suede overdel. GSM Onitsuka Tiger kommer i et utal af forskellige farver og kan ses herunder
Asics - Onitsuka Tiger GSM, White Hunter Green
Asics - Onitsuka Tiger GSM, White Peacoat
Asics - Onitsuka Tiger GSM, Simply Taupe White
Asics - Onitsuka Tiger GSM, Black Leather
Asics - Onitsuka Tiger GSM | White Black

- tilfælles for dem alle er dog at de går perfekt til stort set alt. Brug dem med et par jeans og en tee for et relaxed udtryk eller brug dem med et par habitbukser og en tee for et smart-sporty look.

Onitsuka Tiger er et af de ældste sko firmaer i Japan, med historie tilbage til oprettelsen af Onitsuka Co Ltd i 1949. Tidligere militær officer Kihachiro Onitsuka startede firmaet, i håb om at hjælpe på selvværet ved unge der havde oplevet krigen igennem sport.

Fra Japan til hele verden

Onitsuka Tiger GSM er et gammelt japansk sko mærke, som har bredt sig fra Japan til hele verden med hjælp fra amerikanske Asics. Og det er der en ganske særlig grund til. Oniksuka Tiger GSM er nemlig sportssko, fra allerhøjeste hylde. De japanske sportssko henvender sig til de af os, der vægter det højt både at se smart ud og at have behagelige sko på.

Hvorfor er GSM så populære?

ASICS Onitsuka Tiger GSM er med afstand den mest populære sneaker vi har hos S.T. VALENTIN. Men hvorfor er ASICS GSM så populær? Forklaringen er at den for det første er super behagelig at have på. Sneakeren er typisk produceret i læder. Udover dette så er ASICS gode til at skabe nye farver der spiller godt sammen, men i den samme sko. Vi oplever ofte at vores kunder kommer tilbage for at købe GSM i nye farver selvom de allerede har et par. Onitsuka Tiger GSM kommer altså i mange forskellige farvekombinationer, og når man først har et par stopper man sjældent der. Sneakeren er også super holdbar ser ligesom et par Converse stadig godt ud selv om de er brugte.

Historien om Onitsuka Tiger GSM

I 1949 grundlagde mr. Kihachiro Onitsuka forløberen for ASICS mærket Onitsuka Co. Ltd. I Kobe, Japan. Han startede med at lave basketballsko for at imødekomme det behov, som de kommende basketballstjerner i Japan havde. Mr. Onitsuka begyndte i 1960’erne at markedsføre sine sko i USA, og designet havde forskellige strukturelle og æstetiske ændringer i forhold til den første sko. Det var i denne periode, at striberne på siden blev ændret til det slankere Tiger Stripe design, det samme design fundet på Onitsuka Tiger sko i dag. Selve ASICS navnet der kom til senere er et akronym for det latinske udtryk ’’Anima Sana In Corpore Sano’’ som direkte oversat betyder ’’et godt sind i en sund krop’’. Navnet blev valgt for at fremme filosofien om, at sport er den bedste måde at skabe en sund og glad livsstil på. Striberne som ASICS er kendt over hele verden for blev først set på deres Mexico 66 sko og har siden figureret på siden af ASICS skoene.