Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Brands /

Arkk Copenhagen

Arkk Copenhagen skaber fashion sneakers, der tager sit udgangspunkt i streetwear. Kvalitet og pasform er i top og det visuelle er altid banebrydende. Er du til minimalistisk nordisk design eller udfordrende orange farver? Så går du ikke galt i byen med sneakers fra Arkk Copenhagen. Se vores udvalg af modeller som Eaglezero, Raven, Lion og Scorpitex.

Sneakers i højeste kvalitet fra danske Arkk Copenhagen

En mislykkedes søgen efter sneakers, der matchede deres personlige stil, endte i stedet ud i et dansk sneakerseventyr, der på bare to år har bredt sig til over 30 lande verden over.

De to barndomsvenner Kasper Høj Rasmussen og Thomas Refdahl står bag den danske succes, der på få år er gået fra at være en start-up virksomhed i det københavnske, til at være en veletableret og højt respekteret producent af sneakers. Et brand der konstant udfordrer status quo ved deres lanceringer.

Grundlagt i 2014 og præsenteret for første gang til SEEK modemessen i Berlin i juli 2015. De to ejere havde fart på det første år og har haft det lige siden. Præsentationen gik over alt forventning og deres første release var udsolgt i løbet af bare 14 dage.

I dag sælges Arkk Copenhagen i eksklusive og nøje udvalgte butikker i mere end 30 lande.

Vi er hos S.T. VALENTIN stolte over at være én af disse butikker.

Raven, Asymtrix, Axxion og Faltyx

Et kært barn og mange navne og sneakers fra Arkk Copenhagen er heller ingen undtagelse. Med mere eller mindre genkendelige navne lancerer brandet nye modeller i en lind strøm.

Arkk Copenhagen startede med signaturmodellen Raven var første skud på stammen og siden er landet modeller som:
Raven Nubuck S-E15 Vibram | Dark Army Gum
Raven Mesh | Midnight White
Raven Mesh | All Black White
Raven FG S-E15 Vibram® | Disrupted Black Moon Grey

Asymtrix Mesh F-PRO90 | Moon Grey Garden Green
Asymtrix Mesh F-PRO90 | Black Tornado
Asymtrix Mesh F-PRO90 | Tornado Off White

Axxion Mesh PWR55 | Midnight White
Axxion Mesh PWR55 | All Black White

Faltyx Mesh PWR55 | All Midnight

Farverne spænder næsten ligeså vidt som navnene. Fra de klassiske sorte over navy og grå til den mere provokerende orange farve fra modellen Spyqon. Seneste skud på stammen tæller de meget hypede Desert Camo.

Tør du gætte på navne til næste lanceringer?

Hos Arkk Copenhagen har man en konstant søgen efter udvikling

Som sagt opstod idéen til Arkk Copenhagen på baggrund af de to ejeres egne problemer. At det samtidig er nogle erfarne folk der står bag, gør det kun endnu mere lovende. Sammen har de to over 20 års erfaring med mode, business  og marketing.

Hvert drop fra Arkk handler om at forbedre og arbejde videre på sidste lancering. Denne konstante søgning efter udvikling har allerede skabt utrolige resultater, hvor der gang på gang bliver lanceret sneakers med en utrolig sans for detaljen.

Denne udvikling sker i et internationalt samarbejde, hvor det lille lokale team i Danmark designer alle sko og får dem produceret ude i verden.

Sneakers med en filosofi

At der bag Arkk Copenhagen står nogle meget dedikerede og ambitiøse mennesker, kan der ikke herske meget tvivl om.

Skoene er siden 2014 blevet designet i den danske hovedstad og alle designs er 100% brandets egne.

Du får en helt unik sneakers. Det ser man tydeligt ud fra designet, men ydermere har Arkk patenteret flere af de teknologogier, som deres sko bygger på.

Det kommer sig især til udtryk i de specialdesignede ydersåle som går under navne som S-E15 og H-X1. De er patenteret og helt unikke for Arkk Copenhagens sneakers.

Det visuelle har sin rod i det nordiske design og arkitektur, der især er kendt for den minimalistiske tilgang til design.

En stor del af den inspiration, der ligger bag de forskellige designs, kommer fra rejser verden over og uden indvirkning fra idoler. I stedet bliver der objektivt observeret på tidens modebillede og inspirationen stammer fra linjer og former fra typiske hverdagssituationer. Det er dét det hele i sidste ende handler om - streetwear.

Hvorfor navnet Arkk Copenhagen?

Siden 2014 har de folkene bag successen været på en rejse og det er netop dét, navnet Arkk Copenhagen skal afspejle.

Arkk skal lede tankerne hen på et skib, der bevæger sig ud i horisonten mod nye eventur. I logoet får du også et hint. Det skal symbolisere spidsen på skibet, der guider dig gennem livet.

Disse tanker viser den dedikation og dybde, der ligger bag Arkk Copenhagen. Der er tænkt over hver en detalje, hvilket også afspejler sig i deres lanceringer.

Med Copenhagen i navnet hylder de selvfølgelig den danske hovedstad.

Arkk Copenhagen arbejder hver dag på deres mission; at skabe innovative og simple sneakers med rene linjer fra hverdagslivet.

Ønsket er fortsat at skabe sneakers, der udfordrer moden, funktionaliteten og vigtigst at alt; inspirerer til selvsikkerhed.