Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Brands /

An Ivy

Danske An Ivy er ét af kongerigets førende slipsebrands. An Ivys mission er, som de selv siger; "at tilbyde veldesignede slips i højeste kvalitet til fair priser, alt imens vi fjerner slipsets mange fejlagtige associationer". Og dét har de gjort!
Brandet laver tidsløse slips, butterflies, tie bars og andre accessories, der passer perfekt ind i den moderne gentlemans garderobe. De luksuriøse materialer An Ivy bruger til deres produkter gør, du får slips, der sætter prikken over i'et på dine outfits igen og igen. Og igen.

An Ivy giver nyt liv til klassiske slips

An Ivy slips står for klassiske kvaliteter og materialer i et herligt sammenspil med moderne silhuetter og udtryk. Stilen er hentet fra den kultagtige bevægelse fra den amerikanske østkyst, Ivy League, der dyrker en preppy stil, som udstråler klasse, stil og pertentlighed.

An Ivy Copenhagen er et dansk brand, som blev stiftet af Nikolaj Dylsing og Alexander Gram i København. Begge har en indædt passion for slips, og det var med en forkærlighed for både klassiske og moderne slips, at de i 2013 valgte at skabe en slipsekollektion, som, de mener, er en uundværlig del af enhver mands garderobe.

Esben Bjerre, designer eksklusiv slipsekollektion for An Ivy

Sammen er Esben Bjerre og An Ivy på en mission: De vil manifestere slipset som en beklædningsgenstand, der fortsat lever i bedste velgående. Slipset skal ikke kun være forbeholdt mandens festuniform eller kedelige revisorer. Det ville klæde et stilmæssigt ensformigt dansk gadebillede, at flere turde skæve til mandens klassiske beklædningskonventioner og integrere et eller flere An Ivy slips i hverdagsgarderoben.


Med den mission for øje er designsamarbejdet, Esben Bjerre for An Ivy, resulteret i 7 eksklusive slips, der henter inspiration i de klassiske, men samtidig tidsløse regiment-slips. Kollektionens design-DNA omfavner endvidere en række små subtile detaljer, der kan vises eller skjules efter behov, hvis man bærer slipset under en blazer. Hvert slips fra An Ivy er samtidig lavet i luksuriøse materialesammensætninger, hvilket udødeliggør kollektionen i såvel æstetik som kvalitet. Hvert slips er limiteret til et begrænset oplag, der eksklusivt forhandles et sted i København, og her i vores butik i Århus samt online på stvalentin.dk

Gode priser på slips i uld, bomuld og silke

»Et godt slips kan få ethvert outfit til at stråle, men med et An Ivy slips vil dit outfit stråle endnu kraftigere,« står der på An Ivys hjemmeside. Vi er tilbøjelige til at give dem ret, for der er tale om en kollektion af slips til mænd, som har gennemslagskraft for alle pengene.

Et An Ivy slips er nemlig en overkommelig udgift, og priserne ligger på mellem 200 og 300 kr. Materialerne spænder og silke, bomuld og uld, og stilen er minimalistisk og ofte med en behagelig baggrundsfarve tilsat en enkelt, to eller kontraststriber. Andre slips er helt plain og klassiske.

Butterflies, lommeklude og slipseklemmer fra An Ivy Copenhagen

Vi har også fået et bredt udvalg af lommeklude fra An Ivy i den fineste bomuldkvalitet, og lidt mere grove linnedkvalitet. Såvel som de klassiske ensfarvede klude, er der også farverige lommeklude med prints og mønstre, som udfordrer og samtidig tilføjer et moderne twist til den nutidige gentlemans jakkesæt.

Top jakkesættet af med slipseklemmer fra An Ivy, der giver ekstra detaljerigdom til dit slips. Klemmen holder samtidig sammen på slipset, så det bagerste stykke stof ikke flagrer. De kommer i et væld af farver, fra sort, sølv og guld til lilla, grøn og blå.

Desuden er der kommet flere farver og mønstre i vores udvalg af slips. Det strikket slips-look er godt repræsenteret, og mørke efterårsfarver som armygrøn og navy er nye tilføjelser.

En butterfly er nærmest det obligatoriske, at få viklet rundt om halsen, når det er et lidt finere arrangement du skal til. En vellavet og velvalgt butterfly er noget af det allerfineste en mand kan påklæde sig - prepare for compliments. Alle An Ivy butterflies er lavet en anelse større end normalt, for at den skal skille sig ud fra alle andre butterflies. Det gør også at du iført en An Ivy butterfly er den skarpeste i forsamlingen, altid.

S.T. VALENTIN forhandler An Ivy slips online og i butikken i Aarhus

S.T. VALENTIN forhandler et bredt udvalg af An Ivy slips online og i vores butik i Aarhus. Vi mener, at de danske drenge har ramt en nerve, som får blodet i omløb i enhver mands modeårer. Kreativiteten gløder, og passionen er til at få øje på i alt fra materialer til design og feeling.

An Ivy passer troligt ind i den stil, som de dansk-ukrainske modeikoner Erik, Philip og Sergei Sviatchenko prædiker med deres Close Up And Private projekt, som har lavet et samarbejde med An Ivy.

Et slips fra An Ivy er tilpas klassisk til jobsamtalen, tilpas afslappet til byturen og tilpas gentleman-betonet til daten. Kort sagt, så er An Ivy fantastiske slips til alle tider.