Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
The SALE is on: spar op til 50%
Brands /

Akins Collective

Akins Collective
Fra Akins Collective finder du skandinavisk inspireret håndlavede hatte med fokus på detaljer og det perfekte finish. Brandet er et godt eksempel på hvordan man på elegant vis kan kombinere det klassiske look med gadestil.

Akins Collective designer klassiske håndlavede hatte fra København

Akins Collective laver hatte som Humphrey Bogart ville have båret gennem 1940’ernes Los Angeles med løftet pande og coolness i blikket. Det nye modebrand fra 2015 med base i København designer nemlig håndlavede hatte lavet i 100% filt efter alle hattemagerkunstens regler.

Tvillingebrødrene Samuel og Noel Aiwerioghene står bag Akins Collective, der lader sig inspirere af skandinavisk kultur og minimalisme, hvor fokus på detaljer og finish kommer i første række. Alle hattene er lavede med stor omhu og solide materialer for at sikre en modstandsdygtig kvalitet, den rigtige pasform og det helt skarpe look.

Blake og Clay hat fra danske Akins Collective 

Akins hatte findes i fire forskellige modeller. Blake og Clay er to modeller, som hver kommer i sort, lysegrå og kamel. Både Samuel og Noel har en fortid i London, hvor fascinationen for hatte og mode blev vakt. Siden er de flyttet tilbage til København, hvor de i 2014 begyndte på CBS, og i februar i år besluttede de sig så for at blive hattemagere sideløbende med studierne.

Hattemagerne hænger langt fra på hvert gadehjørne i nutidens København, og Akins’ eventyr ud i håndlavet produktion får vores største respekt i S.T. VALENTIN. Derfor tøvede vi heller ikke med at forhandle de beundringsværdige hatte, da vi fik muligheden.

S.T. VALENTIN forhandler hatte fra Akins Collective online og i butikken i Aarhus

Vi forhandler Akins hatte online på stvalentin.dk og i vores butik i Aarhus. Vi bestræber os på at have alle modeller og farver på lager, og hvis du mangler en model eller farve, skal du bare skrive til os, så kan vi højst sandsynligt skaffe den hjem.

Akins er en modreaktion på den moderne verdens hurtige samlebåndsproduktion, hvor respekten for håndværk og perfektion siver ud gennem syningerne til fordel for profit. Det er ikke nemt at slå igennem med back to basics håndværk i modebranchen, men når det lykkes, er det som regel med et uovertruffen resultat – således også i dette tilfælde.

Hattene fra Akins er klassiske fedora-hatte med hattebånd og den gode, gamle bløde fornemmelse, som man ikke får med billige efterligninger.