Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Brands /

About Vintage

About Vintage er en historie om to barndomsvenner, der med en fælles passion for ure og en drøm om at starte deres eget iværksætterprojekt, kastede sig ud i at skabe deres eget urbrand. Læs mere under produkterne...

Om About Vintage

About Vintage er en historie om to barndomsvenner, der med en fælles passion for ure og en drøm om at starte deres eget iværksætterprojekt, kastede sig ud i at skabe deres eget urbrand. De to venner var tilbage i 2013 på solferie i Mexico, hvor udsigten til det smukke, krystalblå hav og en håndfuld iskolde Corona-øl satte rammen for en snak om deres fælles interesse - ure.
De bar begge hver deres ur, som faldt under kategorien "new vintage", og deres snak ledte dem til, hvilke ure de selv drømte om og hvad de måtte gøre for at kunne erhverve sig netop de ure, deres drømme kaldte på. De krævede, for menig mand, typisk opsparing gennem år - så de to herrer, ville lave ure, der kunne matche de høje kvalitetsure, der findes på markedet, men som ikke behøver koste dig din livsopsparing. På den måde blev About Vintage født!

About Vintage er ure i skandinavisk design med Swiss Made urværk

About Vintage er et dansk urbrand, som blev stiftet i 2015 af barndomsvennerne Sebastian Skov og Thomas Andersen. De to herrer havde en idé om at skabe dansk-designede ure, der har de bedste komponenter fra den international urveden og som samtidig rammer en fair og realistisk pris.
About Vintages ure rammer flotte, skandinaviske designs, og deres ure er fordelt ud på at have henholdsvis "swiss made" eller japansk quartz urværk. Fællesnævneren for About Vintages ure med hver deres urværk er, at de holder en super høj kvalitet og holdbarhed - så det er safe to say, du får et ur, der vil være en trofast følgesvend gennem mange år, når du vælger at investere i ure fra det danske brand!

Hos S. T. VALENTIN har vi et bredt udvalg af About Vintage ure online og i vores butik i Aarhus

Hos S.T. VALENTIN forhandler vi et stort udvalg af About Vintage ure, som kan findes både på www.stvalentin.dk og i vores butik i Guldsmedgade i Aarhus, og du kan altid se hele vores udvalg hér på vores webshop. Når du har fundet et eller flere interessante modeller, er du velkommen til at komme ind forbi vores butik og prøve urene. Du kan naturligvis også altid bestille ønskede ure og få leveret dem direkte til din dør.

En god måde at skille About Vintages modeller ad, er de årstal urene er opkaldt efter. De forskellige modeller tager nemlig navn efter skelsættende årstal og begivenheder i urverdens historie. Vi har hér under listet de forskellige modeller fra About Vintage, vi har i vores sortiment, så du nemt kan tilgå, læse og se de forskellige modeller. Klik på de nedenstående links - så kan du læse nærmere om de forskellige skelsættende årstal, og hvorfor de forskellige modeller er opkaldt herefter.

1815
1820
1844
1926
1969
1971

Hvis du hellere vil se hele vores samlede udvalg af About Vintage ure, kan du klikke hér. Hvis du vil se alle vores ure, fra de forskellige brands vi forhandler, kan du klikke hér!

OBS: Vi har en enkelt disclaimer, du skal være opmærksom på, når du køber About Vintage ure. Alle brandets modeller er unisex, så der er en høj risiko for, din kæreste "stjæler" det i ny og næ. Så måske du skal købe et ekstra, når du allerede er igang?!