Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Brands /

About Vintage

About Vintage er et dansk urbrand, som er et af de få, der kan placeres i kategorien "new vintage". Det danske brand kombinerer klassisk, skandinavisk minimalisme med schweiziske urværker i topkvalitet, som det velrenommerede og ikoniske "Swiss Made"  i bunden af skiverne, på de fleste af deres mange modeller, indikerer!
Fællesnævneren for About Vintage-urenes design er, at de er så universelle, at de passer ideelt til både den pæne hverdagsgarderobe og til mere festlige lejligheder.

About Vintage - Dansk Design med Swiss Made Urværk

About Vintage er et dansk urbrand, som blev stiftet i 2015. Stifterne bag About Vintage er barndomsvennerne Sebastian Skov og Thomas Andersen, som havde en idé om at skabe dansk-designede ure med de bedste komponenter fra den internationale urverden, der har en fair og realistisk pris.
About Vintages ure er lavet i flotte, skandinaviske designs, som har enten "swiss made"
 eller japansk quartz urværker. Fællesnævneren for både deres "swiss made" urværker og deres urværker, lavet i japansk Quartz, er, at de holder en super høj kvalitet og holdbarhed.
Det er safe to say, at du får et ur, der vil være en trofast følgesvend i mange år, hvis du investerer i et About Vintage-ur!

S. T. VALENTIN har fået et bredt udvalg af About Vintage ure både online og i butikken

Hos S.T. VALENTIN forhandler vi et stort udvalg af About Vintage ure, som du kan finde både i vores butik i Guldsmedgade i Aarhus og på www.stvalentin.dk!

About Vintages mange modeller er opkaldt efter skelsættende årstal og begivenheder i urverden. Klik på nedenstående links og udforsk det danske brands forskellige modeller. Vil du se hele udvalget af About Vintage ure, kan du klikke hér. Og sidst men ikke mindst kan du klikke hér, hvis du vil se alle vores ure!

1815
1820
1844
1969
1971

Vi har en enkelt disclaimer, du skal være opmærksom på, når du køber About Vintage ure. Alle brandets modeller er unisex, så der er en høj risiko for, din kæreste "stjæler" det i ny og næ. Så måske du skal købe et ekstra, når du allerede er igang?!