Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Brands /

About Vintage

About Vintage

About vintage er et dansk urbrand og et af de eneste i kategorien new vintage. De kombinerer klassisk skandinavisk minimalisme og urværk i schweizisk top kvalitet, som det ikoniske “Swiss Made” i bunden af skiverne indikerer på mange af modellerne. About Vintage urene er universelle og passer ind i den pæne hverdagsgarderobe og til festlige lejligheder.

About Vintage - Dansk Design med Swiss Made Urværk

About Vintage er et dansk ure brand, som blev stiftet i 2015. Stifterne bag About Vintage er barndomsvennerne Sebastian Skov og Thomas Andersen. About Vintage er laver med et elegant skandinavisk design og swiss made og japansk urværk, men tilfælles har de høj kvalitet og holdbarhed. About Vintage urene har efterhånden fået deres gennembrud i udlandet, og har i urverdenen i Danmark fundet sin plads. Tanken bag About Vintage urene er at skabe et dansk designet ur, som har de bedste komponenter fra den internationale urverden samlet, og tilgængeligt til en realistisk pris. Priserne på About Vintage urene ligger mellem 1.700 kr. - 7.500 kr. hvilket er ekstraordinært kontra kvaliteten i produktet.

S. T. VALENTIN har fået et bredt udvalg af About Vintage ure både online og i butikken

S. T. VALENTIN forhandler et stort udvalg af About Vintage ure online og i butikken i Aarhus. About

Her på hjemmesiden kan du vælge imellem About Vintages følgende modeller:

1815 - Chronograph Steel White
1820Automatic Rose Gold WhiteAutomatic Steel White Two Toned
1844 - Chronograph Steel WhiteChronograph Steel Black
1969 - Vintage Gold WhiteVintage Rose Gold BlackVintage Rose Gold WhiteVintage Gold Midnight BlueVintage Steel Midnight BlueVintage Steel BlackVintage Steel White
1971Automatic Steel WhiteAutomatic Gold WhiteAutomatic Steel BlackAutomatic Rose Gold White

Klik på et af ovenstående links og udforsk vores store udvalg af About Vintage ure!

About Vintage urene er unisex, og man risikerer derfor med god sandsynlighed, at kæresten stjæler det fra en. Derfor har man med vores store udvalg af About Vintage ure god mulighed for at udvælge to ure til sin urkollektion.