Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
The SALE is on: spar op til 50%
Brands /

About Vintage

About Vintage
About Vintage er et danske brand og et af de nyere skud på stammen for dansk mode og accessories. De kombinerer klassisk skandinaviske design med utrolig høj kvalitet. Prisen? Ja, den kan du ikke forstå, når du først får uret i hånden!

Dansk Urværk i høj klasse 

About vintage er et dansk ure brand med opstart i 2015. Stifterne bag mærket er barndomsvennerne Sebastian Skov og Thomas Andersen. About Vintage er lavet med et elegant skandinavisk design og med swiss eller japansk urværk hvilket altid er i høj kvalitet. About vintage urene har efterhånden fået deres gennembrud i udlandet og har i ure verdenen i Danmark fundet sin plads. Tanken bag det danske brand er at skabe et kvalitetsur med et lækkert design som den gennemsnitlige mand har råd til. Priserne på About Vintage urerne ligger mellem 1.700 kr. – 7.500 kr. hvilket må siges at være meget billigt kontra den kvalitet man betaler for.

S.T. VALENTIN har fået et bredt udvalg af About Vintage ure

S.T. VALENTIN forhandler et stort udvalg af About Vintage ure online og i butikken i Aarhus. Kollektionen indeholder et ur for enhver smag. Kollektionen er både farverig, men holder stadig en klassisk stil. Fælles for alle modellerne er, at urene emmer af omhyggeligt håndværk og eftertænksomt design.

I skrivende stund kan du vælge mellem modellerne 1815, 1820, 1844, 1957, 1969, 1971 som i alt byder på 15 ure.

About Vintage ur er unisex, og man risikerer derfor med god sandsynlighed, at kæresten stjæler det fra en. Men så er det godt, at der er så mange at vælge imellem, at man sagtens kan have to ure i ”sin kollektion”.