Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.

Bobby Janco
Thiel | Gold

1.100,00 kr
Find din størrelse
Varen er på lager i butik og på webshop
Produktbeskrivelse

Thiel er en af Bobby Jancos mere klassiske ringe til mænd. Den har en enestående guldbelægning og et enkelt udtryk med firkantet hjørner.

Er du i tvivl om din størrelse, kan du tjekke vores størrelsesguide.

OBS: En guldbelægning bliver slidt med tiden.

Du skal være opmærksom på, at en forgyldning er en overflade, der bliver lagt ovenpå sølvringen. Ens for alle overfladebehandlinger er, at de bliver slidt af med tiden, men fordi det er individuelt hvor meget man slider på sine ringe, kan det kan være vanskeligt at definere hvor hurtigt overfladebehandlingen - i dette tilfælde guldet - vil blive slidt af. Eksempelvis er en fingerring fx langt mere udsat end et par øreringe...
For at bevare ringen i den originale stand så lang tid som muligt, bør du derfor ikke bære ringen i bad, under sport eller mens du laver fysisk arbejde som havearbejde eller lignende, der kan skade ringen.

OBS OBS: Alle Bobby Janco-ringe med sten er lavet med ægte natursten og derfor vil udtrykket variere fra ring til ring. Det sikrer dig i øvrigt et helt unikt smykke. 

Features

- 100% 925 sterlingsølv
- 14 karat guldbelægning
- Nikkelfri
- Ringens top måler: 14 x 13 mm

Gentlemen pre-approved